fbpx
NaslovnaObavještenjaU februaru je Stomatologija.me zabilježila rekordnih 127.504 otvorenih stranica

U februaru je Stomatologija.me zabilježila rekordnih 127.504 otvorenih stranica

- Advertisement -

Drugi mjesec 2020. godine bio je više nego uspješan. Osim što smo krenuli sa redizajniranih sajtom, imali smo i rekordan broj posjeta. Ukupno smo imali 127.504 otvorene stranice, najviše od kada postoji portal stomatologija.me.

Po posjetama je prednjačila Bosna i Hercegovina, iz koje je bilo 36,11% ulazaka, potom Srbija 23,92, Crna Gora 21,36…

Google analitika za decembar 2019. godine

Kada su gradovi u pitanju, što se tiče Bosne i Hercegovine, najčitaniji smo bili u Banjaluci i Sarajevu. Čak 97% ulazaka na nivou cijele države, bilo je iz ta dva grada, potom iz Brčkog, Breze, Goražda, Doboja, Kalesije, Čitluka…

Iz grada na Vrbasu već imamo 12 ordinacija i zubotehničkih laboratorija, pa je jasno da je on „lokomotiva“ razvoja portala, kada je ta bivša jugoslovenska republika u pitanju. Posljednjih dana iz BiH je velika potražnja za e-DENT-om, elektronskim kartonom za vođenje ordinacija.

Google analitika za januar 2020. godine

Nekoliko ordinacija želi da implementira program i tako olakša rad, a one koje su to već uradile, više su neko zadovoljne kako sve funkcioniše. Svaka ordinacija koja ima prezentaciju na našem portalu, može tačno da vidi broj pregleda (postoji čitač posjeta), koji se na dnevnom novou kreće od tri do pet.

Google analitika za februar 2020. godine

Kada je u pitanju Srbija, na prvom mjestu je bio Beograd (62,8%), a slijedili su Novi Sad (20,34%), Niš (5,65)….

Podgorica je, tradicionalno, prva po čitanosti u Crnoj Gori (83,73%). Iza su Kotor, Nikšić, Rožaje, Herceg Novi…

U Hrvatskoj, najčitaniji smo bili u Zagrebu (72,27%) i Splitu (9,14%).

Tako je portal stomatologija.me od crnogorskog, postao najčitaniji i najznačajniji stomatološki portal ne samo na prostorima bivše Jugoslavije. Da smo na pravom putu pokazuje i podatak da svaki dan imamo sve više i više klijenata i poslovnih partnera.

Prije par dana potpisali smo memorandum o saradnji sa Udruženjem stomatologa u Federaciji BiH, a ranije sa Stomatološkom komorom Crnje Gore, Stomatološkom komorom Srbije, Komorom doktora stomatologije Republike Srpske, Stomatološkim fakultetom u Pančevu, Medicinskim fakultetom u Foči, studijski program stomatologija i JZU „Zavod za stomatologiju“ iz Banjaluke.

Osim autorskih tekstova (intervjui, pitanja čitalaca…) i najnoviju rubriku „Riječ stomatologa“, veliku posjećenost bilježe i prezentacije stomatoloških ordinacija, zubotehničkih laboratorija i distributera opreme, koje su naš najveći brend.

U ovim, takozvanim, elektronske vizit karta možete naći sve potrebne informacije uz Google mapu sa tačnom lokacijom i kontakt podacima ordinacije, laboratorije ili distributerske kompanije.

Ukoliko i vi želite da vaša ordinacija, laboratorija, ili dentalni depo, dobiju prezentaciju i postanu dio ovog uspješnog tima, možete nam se obratiti na e-mail adrese gondorcg@yahoo.com ili stomatologija.press@gmail.com.

Čitanost u februaru nas obavezuje da da budemo još bolji u narednom periodu, a mi ćemo se potruditi da tako i bude. Budite i dalje uz portal stomatologija.me, kako bi uvijek bili na izvoru pravih informacija.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -