NaslovnaEdukacijaK-Surgery Montenegro organizuje predavanje i radionicu na temu hijaluronskih filera

K-Surgery Montenegro organizuje predavanje i radionicu na temu hijaluronskih filera

- Advertisement -

Kompanija K-Surgery – Montenegro, ekskluzivni zastupnik i distributer programa za estetsku medicinu K-Surgery iz Italije, organizovaće šestog februara u bečićkom hotelu “Splendid” predavanje i radionicu “Nauka u službi ljepote” na temu hijaluronskih filera, saopštili su organizatori.

k-fillerKako se navodi u saopštenju, predavači će biti eminentni svjetski stručnjaci iz oblasti anti-ageing medicine, estetski hirurg dr Roberto Amore, te menadžeri kompanije K-Surgery, Ricardo Bisutti i Barbara Borsani.

Tokom predavanja biće predstavljena i proizvodna linija hijaluronskih filera kompanije K-Surgery: K-Fil strong i K-Fill medium. Polaznici kursa biće u prilici da upoznaju sa teorijskim osnovama i tehnikama rada.

Program

Predavanja:

  • 10.00 – Nakon uvodnog pozdrava uvoznika K-Surgery za Crnu Goru biće predstavljen portfolio kompanije K-Surgery
  • 11.15 – Kafe-pauza
  • 11.30 – Upoznavanje sa K-Fill Strong i K-Fill Medium hijaluronskim filerima, teorijske osnove, tehnike rada, pitanja slušalaca
  • 13.00 – Pauza za ručak

Radionica:

  • 13.45 – Praktičan rad na modelima , interaktivan rad sa edukatorima, pitanja
  • 16-30-17.00 – Zaključenje rada i podjela sertifikata

Prijave za učešće na seminaru su u toku, a sve informacije možete dobiti pozivom na broj telefona: 068 227 272, ili putem e-maila: k.surgery.montenegro@gmail.com. Broj mjesta je ograničen.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -