NaslovnaObavještenjaDentify: Digitalna evidencija pacijenata

Dentify: Digitalna evidencija pacijenata

- Advertisement -

Da li vam je dosadilo gubljenje vremena na papirologiju, naporno pretraživanje kartona pacijenata, razmišljanje o tome kako da ih obezbijedite i gdje da pronađete prostor da ih smjestite? Smatrate li da bi novac i vrijeme koje trošite na fizičke zalihe olovaka i fasickli, na njihovo organizovanje i popunjavanje, bolje bilo uložiti u njegu pacijenata? Dentify nudi pravo rješenje koje ne samo da će olakšati svakodnevnicu u vašoj stomatološkoj praksi, već je i unaprijediti.

Dentify je cloud program za stomatološke ordinacije i lider digitalizacije na prostoru Balkana, koji uz pomoć svojih jednostavnih alata omogućava dramatično unapređenje efikasnosti rada. Osim što pojednostavljuje planiranje terapija, zakazivanje pregleda, plaćanje računa, upravljanje vremenom i ljudskim i drugim resursima, ovaj softver prvobitno je zamišljen kao digitalna kartoteka pacijenata i to je još jedno polje na kojem briljira.

Dentify nudi sveobuhvatno, jednostavno i efikasno rješenje za upravljanje stomatološkom ordinacijom. Sa digitalnom kartotekom pacijenata, podaci su brže dostupni, povećavajući organizovanost i produktivnost.

Jedan klik do najvažnijih informacija

Možete zaboraviti na gubljenje vremena na traženje papirnih kartona i stvaranje gužve i haosa u ordinaciji. Digitalna kartoteka omogućava brzu pretragu i pristup informacijama. Jednim klikom možete vidjeti sve što vam je potrebno o pacijentu – od zdravstvenih podataka, preko datuma posljednjih pregleda i spiska intervencija do broja telefona.

Brza pretraga omogućava efikasno obavljanje često dosadnih administrativnih zadataka, oslobađajući vaše vrijeme za ono što je najvažnije – brigu o pacijentima.

Spasite se od lavine papira

Gomile papira sa kojima ne znate gdje ćete i fioke koje je nemoguće dovesti u red postaju prošlost uz Dentify. Ovaj softver omogućava jednostavno i organizovano čuvanje svih važnih dokumenata i rendgenskih snimaka pacijenata u digitalnoj kartoteci, koja se dalje može po potrebi odštampati u fizičkom formatu ili preuzeti u PDF formatu.

Zamislite samo da treba da podijelite rendgenske snimke sa ortodontom: morate da nađete fasciklu u gomili drugih, skenirate ih na štampaču koji zna da zabaguje, pa onda da šaljete mejl. Umorni ste samo od razmišljanja o tome? Sa digitalnim zapisom pri ruci, sve informacije o pacijentu možete reprodukovati mnogo lakše i brže, tako olakšavajući i saradnju sa drugim medicinskim profesionalcima.

Osigurajte efikasan rad i veće povjerenje pacijenata

Uz Dentify zapis o pacijentu više nije ograničen na jedno mjesto ili jednog korisnika. Više korisnika može u isto vrijeme sa bilo kojeg uređaja pristupati podacima, bez napuštanja radnih stolova i vođenja računa o ključu koji se može lako izgubiti.

Dentify će poslužiti i kao dobar podsjetnik, jer će upozoriti ako pacijent ima alergije ili dijagnoze koje mogu zakomplikovati stomatološki tretman. Tako ćete osigurati pacijente, steći njihovo povjerenje i smanjiti rizik od neželjenih događaja.

Nećete morati ni da ulažete napor u tumačenje nečitkih rukopisa i analizu brojnih papira kako bi ispratili sve promjene, jer sve je digitalno i detaljno zabilježeno, a na vašem dlanu.

Više informacija o ovom inovativnom softveru možete dobiti na broju telefona +387 66 777 852, mejl adresi info@dentify.io i web adresi dentify.io.

*** Portal Stomatologija.me omogućava stomatološkim ordinacijama 50% popusta na prvu godinu korišćenja Dentify softvera! Sve što je potrebno je da se registrujete klikom na link ovdje.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i unaprijedite rad svoje ordinacije! ***

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -