NaslovnaPitanja čitalacaDanas je popularna i terapija prozirnim folijama

Danas je popularna i terapija prozirnim folijama

- Advertisement -

Ako imate neku nedoumicu vezano za svoje zube ili njihov izgled, važno je da imate nekog na koga možete da se oslonite, ko će da Vam pruži podršku i da da pravi savjet.

Upravo zato je portal stomatologija.me, uvijek tu za Vas, pružajući stručne savjete i rješenja za Vaše stomatološke probleme od strane stomatologa sa portala.

- Advertisement -

Jedan od naših čitalaca, nije bio zadovoljan izgledom svojih zuba, razmišljao je o njihovom ispravljanju, ali bez nošenja fiksne proteze.

S tim u vezi, obratili smo se doktorici Adani Fetahović, vlasnici stomatološke ordinacije „Dr Adana Fetahović“ u Vitezu (BiH), kako bi nam pružila stručno mišljenje.

- Advertisement -

Pacijent je postavio sljedeće pitanje: Imam 26 godina i razmišljao sam o ispravljanju zuba, ali nisam za fiksnu protezu. Da li postoje neke druge opcije?

Dr Adana objašnjava da je pored fiksne ortodontske terapije danas popularna i terapija prozirnim folijama ili alignerima. Prednosti folija su što se ne primijete, mogu se skidati po potrebi i ugodnije su za nošenje. Nedostatak je cijena i ograničenja u pomjeranju zuba. Naime, kod težih nepravilnosti zuba se, ipak, preporučuje terapija fiksnim aparatom.

Ona je predložila našem čitaocu da zakažete termin kod ortodonta, gdje nakon pregleda može dobiti informaciju da li dolazi u obzir terapija folijama.

Nemojte se ustručavati da pišete portalu Stomatologija.me na Instragram profilu, jer smo tu da vam pomognemo i da zajedno riješimo sve vaše brige uz pomoć stomatoloških ordinacija sa portala.

Takođe, dostupni smo na broj telefona +382 68 851 465 ili nam pišite na e-mail adresu podrska.ms@stomatologija.me

Sve je lakše, uz portal Stomatologija.me, zar ne?

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -