NaslovnaObavještenjaZa sve članove našeg portala popust 10% u „Green Hill-u“ za novogodišnje...

Za sve članove našeg portala popust 10% u „Green Hill-u“ za novogodišnje praznike

- Advertisement -

Bliži se kraju 2019. godina, a portal www. stomatologija.me je omogućio svim svojim članovima i saradnicima da uz 10% popusta provedu novogodišnje praznike u „Green Hill-u“, koji je smješten oko 600 metara od centra Zlatibora, u naselju Sloboda. Raspolaže sa komfornim/luksuznim stanovima različitog tipa – studio, jednosobni, dvosobni i trosobni dupleks stanovi i jednim „penthouse“ stanom (smart house).

Stanovi mogu da ugoste do šest osoba. Svaki posjeduje besplatan internet, kablovsku televiziju, opremljenu kuhinju sa posuđem i priborom za jelo. Recepcija radi u periodu od 06 do 22 sata i tu možete dobiti sve potrebne informacije u vezi sa smeštajem u stanovima, zatim prirodnim i kulturnim sadržajem na Zlatiboru i okolini. Od 22 sata do 06 ujutru, u „Green Hill-u“ ima obezbjeđenje, koje će u svakom trenutku moći da vam se javi i osigurati što mirniji boravak.

U periodu od 08 do 15 sati, gostima je na raspolaganju služba održavanja stanova i sobarica. Parking mjesto je obezbjeđeno za svaki apartman/stan. U okviru naselja nalazi se košarkaški betonski teren koji je na raspolaganju gostima. Ima i mogućnost dostave hrane. Naselje “Green Hill” će vam pružiti mir i privatnost, osjećaj kao da ste kod svoje kuće i učinićemo sve da vaš odmor bude veoma prijatan i relaksirajući.

Adresa: Ćaldov put bb. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona +381 64 64 64 924 ili putem e-mail-a: greenhillsuperhost@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -