NaslovnaObavještenjaVeliki dan za doktorku Emu Širbegović

Veliki dan za doktorku Emu Širbegović

- Advertisement -

Doktorka Ema Širbegović, dugogodišnji saradnik portala www.stomatologija.me iz Sarajeva, uporedo sa širenjem ordinacije, radila je i na usavršavanju, odnosno na specijalizaciji.

Došla je do kraja tog puta, postala je specijalista parodontologije i oralne medicine i, kako kaže, jedva čeka da nastavi da radi sa pacijentima.

„Došao je i taj veliki dan za mene. Velika čast i zadovoljstvo mi je da vam saopštim da sam postala specijalista parodontologije i oralne medicine. Ovo je veliki korak u mom profesionalnom razvoju i ne mogu dovoljno da vam izrazim svoju zahvalnost na podršci koju ste mi pružili tokom ovog trogodišnjeg puta. Prije svega, hvala porodici na bezuslovnoj podršci i ljubavi koju mi pružaju. Bez njihove podrške, ovo ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste uvijek bili tu za mene, osluškivali moje snove i vjerovali u mene“, istakla je dr Ema.

Zahvalnost duguje i svojim profesorima, onima koji su joj pružili znanje i mentorstvo tokom edukacije, kao i svojim saradnicima iz ordinacije.

„Hvala vam na znanju koju ste mi prenijeli i na inspiraciji koju ste mi pružili da nastavim dalje ka vrhovima svoje profesije. Naravno, hvala timu iz ordinacije Širbegović stomatologija, koji je bio uz mene i pružio podršku tokom svih ovih godina. Bez vaše stručnosti, posvećenosti i timskog rada, ovo ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste vjerovali u mene i podržavali me. I na kraju, ali ne manje važno, hvala mojim kolegama sa fakulteta. Dijeliti svoje snove, ideje i znanja sa vama bilo je neprocjenjivo iskustvo. Hvala vam što ste me podržavali i izazivali da budem najbolja verzija sebe. Sada kada sam postala specijalista, jedva čekam da nastavim da radim sa svojim pacijentima i da doprinosim boljem oralnom zdravlju. Ponosna sam na svoje postignuće, ali ne zaboravljam da će uvijek biti novih stvari za učenje i prostora za rast. Hvala vam svima još jednom na vašoj podršci i ljubavi“, zaključila je dr Ema Širbegović.

PORTAL STOMATOLOGIJA.ME ČESTITA DOKTORI EMI NA ZAVRŠENOJ SPECIJALIZACIJI I ŽELI PUNO SREĆE I USPJEHA U DALJEM RADU.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -