NaslovnaObavještenjaUpoznajte Polikliniku Smile - Vašeg saveznika za savršen osmijeh!

Upoznajte Polikliniku Smile – Vašeg saveznika za savršen osmijeh!

- Advertisement -

Imate li dilemu oko izbora stomatološke klinike kojoj biste mogli vjerovati da će Vam pružiti vrhunsku uslugu? Upravo tu dolazi na scenu Poliklinika Smile, sa preko 10 godina iskustva u oralnoj hirurgiji i implantologiji.

S ponosom ističu da su uspješno postavili više od 35.000 implantata, a tim od sedam doktora dentalne medicine, uključujući dva specijalista – dr. Darko Slovša, specijalista implantologije i oralne hirurgije, i Eduardo Yoiti Isomura, specijalista maksilo-facijalne hirurgije, stoji Vam na raspolaganju.

U Poliklinici Smile svakodnevno pomjeraju granice kako bi pružili samo najbolje svojima pacijentima. Prvi besplatan pregled uključuje sve što Vam je potrebno za potpuni uvid u oralno zdravlje – pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje vilice, konsultacije…

Posvećenost i vrhunska usluga prepoznati su kroz brojna priznanja struke i, što je još važnije, zadovoljstvo samih pacijenata. Sa velikim uspjehom drže najviše standarde i etičke norme, te se trude da uvijek budu transparentni i privrženi prema pacijentima.

Uz inovativne mogućnosti digitalnog planiranja i dizajniranja, koriste revolucionarni Planmeca® 3D CT (CBCT) uređaj koji omogućava visoku rezoluciju uz znatno manje zračenje. Takođe, Trios 3Shape intraoralni skener osigurava ugodnije iskustvo za pacijente, dok CAD-CAM tehnologija omogućava bržu i precizniju izradu protetskih radova. Filozofija je da koriste samo najkvalitetnije materijale renomiranih svjetskih proizvođača, kao što su Straumann za implantate i Ivoclar Vivadent za protetske radove.

Zahvaljujući ovom pristupu, mogu Vam pružiti znatno dužu garanciju od uobičajene, čime se dugoročno postiže pouzdanost i trajnost. U okviru Poliklinike Smile, nalazi se i potpuno opremljen, moderan CAD-CAM dentalni laboratorij, gdje stručni dentalni tehničari s pažnjom i preciznošću rade dentalna rješenja, čineći ih kvalitetnim i pacijentima prilagođenim.

Kroz sve faze terapije, tim maksimalu pažnju posvećuje pružanju individualnim rješenjima za svakog pacijenta. Slušaju Vaše želje i uvijek se prilagođavaju Vašim finansijskim mogućnostima.

Poliklinika Smile je ponosno proglašena jednim od samo 12 Straumann centara izvrsnosti u svijetu, što dokazuje posvećenost vrhunskoj implantologiji. Takođe, zubotehnički laboratorij je sertifikovan od strane Straumanna, što dodatno potvrđuje stručnost i kvalitet.

Ako želite savršen osmijeh, Poliklinika Smile je pravi izbor! Pridružite se zadovoljnim pacijentima i prepustite Vašu oralnu higijenu u ruke stručnog tima. Sa njima, Vaš osmijeh je u najsigurnijim rukama!

Poliklinika Smile nalazi se na adresi Maršala Tita 129, Opatija, a možete je kontaktirati putem telefona na +385 (0)51 561 400 ili putem mejl adrese info@smile.hr.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -