NaslovnaProizvodiPredstavljamo: T-endo MUST Dentac

Predstavljamo: T-endo MUST Dentac

- Advertisement -

T-Endo Must sistem za mašinsku preparaciju kanala korijena uz primjenu asimetrične recipročne kretnje.

Namijenjen za višekratnu upotrebu, po preporuci proizvođača jedan instrument se može sterilisati i do tri puta, što omogućava obradu i do devet kanala jednim instrumentom (ako su u pitanju molari).

Prednost je i kratka drška od 11 milimetara za razliku od drugih gdje je 13 milimetara, što u kombinaciji sa endomotorom značajno olakšava pristup molarnoj regiji. T-Endo Must mašinski proširivači kanala korijena za recipročnu obradu kanala! Potreban Vam je samo jedan proširivač za obradu kanala!

*Otporan na lomljenje sa tehnologijom termičke obrade “TM-wire”, fleksibilan čak i u najzakrivljenijim kanalima.
*STERILNO pakovanje
*MINIMALNO INVAZIVNO OBLIKOVANJE sa konusnim uglovima od 0,4 i 0,6

*Visoka efikasnost secenja dentina zasnovana na S obliku poprecnog preseka i secivima
*Razvijen sa inovativnim pristupom klizanja – Glade Path nudi brzo i efikasno iskustvo glacanja kanala korena
*Oblikovanje pomoću JEDNOG instrumenta – štedi Vaše vrijeme i novac!

T-Endo Must treba koristiti pokretima 2 milimetra gore-dolje. Idealna brzina – 300 o/min. Idealan ugao rotacije – 160 stepeni (suprotno od kazaljke na satu) i 40 stepeni (u smjeru kazaljke na satu).

Jedan mašinski proširivač se može koristiti i do devet puta (preporučena maksimalna sterilizacija od tri puta). Cijelo pakovanje od četiri proširivača – 36 puta. Pakovanje od četiri iglice u blisteru.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera, kompanije „Akord Dental“ iz Kragujevca. Brojevi telefona su +381 34 617 00 71, +381 63 11 60 651, +381 11 39 88 442 i +381 63 11 60 647, a e-mail: akorddentalrs@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -