NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Renfert Spotlight Promo

Predstavljamo: Renfert Spotlight Promo

- Advertisement -

Kompanija Renfert započela je kampanju “Renfert Spotlight Promo” u okviru koje će predstaviti specijalnu ponudu vezanu za njene najprodavanije Bison i Cotton buff četke za poliranje, kao i za paste za poliranje Renfert Polish All-in-One.


Bison četke za poliranje odlikuju se jedinstvenom mješavinom čekinja, koja obezbjeđuje snažno i brzo poliranje visokog sjaja na legurama, porculanu i akrilnim oblogama.

Karakteriše ih dug radni vijek zahvaljujući gustom i čvrstom rasporedu čekinja. Odlično prihvataju paste za poliranje, a posebno su pogodne za poliranje okluzalnih površina i međuzubnih prostora.

Cotton buff četke su dizajnirane posebno za poliranje zubnih materijala visokog sjaja pomoću nasadnika. Poznate su po dugovječnosti i optimalnom upijanju paste za oliranje, bez lijepljenja.

Renfert Polish all-in-one je univerzalna pasta za poliranje sa širokim spektrom veličina dijamantskih zrna, namijenjena za ekstraoralnu upotrebu. Krasi je brza završna obrada visokog sjaja na različitim materijalima kao što su litijum disilikat, cirkonijum dioksid, keramika za vinire i polimeri visokih performansi.

Posebna ponuda traje samo tokom ovog mjeseca, odnosno od 1. do 29. februara.
Za više informacija o promotivnoj kampanji, proizvodima, cijeni i načinu isporuke kontaktirajte lokalnog Renfert dilera.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -