NaslovnaObavještenjaPosjetite štand kompanije Čardakli na Esthetic Dental Story kongresu

Posjetite štand kompanije Čardakli na Esthetic Dental Story kongresu

- Advertisement -

Kompanija Čardakli d.o.o. – Sarajevo, istaknuti distributer stomatološke i zubotehničke opreme i materijala, sa ponosom najavljuje svoje učešće na prestižnom Esthetic Dental Story Kongresu, koji će se održati 9. i 10. februara u Sarajevu.

Na izložbenom štandu sarajevske kompanije posjetioci će biti u prilici da se bolje upoznaju sa proizvodima renomiranih firmi Rhein83, Renfert GmbH i Sagemax, što će im omogućiti uvid u najmodernije tehnologije i inovacije u dentalnoj industriji koje Čardakli  donosi u stomatološke ordinacije i zubotehničke laboratorije.

Specijalni gost na štandu će biti Claudio D’Angelis, istaknuti zubni tehničar i predstavnik firme Rhein83. Claudio će održati interesantno predavanje pod nazivom “Removable Prosthetics focus, Implant retained, natural teeth and bars overdenture restorations” u petak 9. februara, od 18.15 do 18.45 sati.

Čardakli na jednom od prethodnih sajmova

Cijenjeni stručnjak će takođe biti dostupan kao prezentator na samom štandu, zajedno sa predstavnikom kompanije Renfert GmbH Nenadom Veljanovim. Otvoreni karakter štanda omogućiće posjetiocima direktnu komunikaciju sa njima, pružajući im priliku da postavljaju pitanja, saznaju više o proizvodima i podijele iskustva.

Štand firme Čardakli d.o.o. – Sarajevo, koja iza sebe ima 15 godina uspješnog poslovanja, tako će biti idealno mjesto za povezivanje sa važnim akterima iz dentalne zajednice, te razgovore i razmjenu iskustava o najnovijim dostignućima u industriji. Zato su u ovoj kompaniji, koja je posvećena pružanju vrhunske opreme koja unapređuje praksu stomatologa i zubnih tehničara, kazali da se uveliko raduju susretu sa posjetiocima kongresa.

Ne propustite da posjetite štand kompanije Čardakli d.o.o. – Sarajevo na Esthetic Dental Story kongresu i otkrijete zašto je brojni stručnjaci vide kao repera za pouzdanost i kvalitet usluge.

Više detalja o kompaniji Čardakli d.o.o. – Sarajevo možete pronaći na njenoj prezentaciji na našem portalu OVDJE.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -