NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik

Predstavljamo: Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik

- Advertisement -

Bez obzira da li se radi o krunicama, mostovima, inlejima ili drugim oblicima: budućnost intraoralnog otiska je digitalna i beskontaktna. Proširite vaš digitalni radni tok sa novim intraoralnim skenerom VistaImpress Easy. Uštedite dragocjeno radno vrijeme, osigurajte najveću preciznost i ponudite vašem pacijentu poboljšanja u pogledu udobnosti tretmana. Posebno mali intraoralni skener VistaImpress Easy omogućava ergonimično rukovanje i ugodno skeniranje vašim pacijentima. Konvencionalni otisni koraci stvar su prošlosti. Umjesto toga odmah dobijate tačan digitalni model za izradu dentalnih restauracija. Pomoću VistaSofta je intraoralni skener savršeno integrisan u vaš digitalni radni tok. U softveru za skeniranje možete jednostavno analizirati i obrađivati modele, a zatim ih poslati npr. putem VistaSoft Clouda u laboratoriju ili direktno u vašu proizvodnu jedinicu.

Glavne karakteristike: posebno mali i ergonomski nastavak, tehnologija bez praha, monohromatsko i kolor skeniranje, udobno skeniranje oba zubna luka, autoklavirajući nastavci za skeniranje, višebojni LED prikaz, otvoren sistem: direktan eksport STL i PLY podataka, inteligentan koncept skeniranja sa detekcijom mekih tkiva, integracija u ordinacijski softver preko VistaSofta, nema ponavljajućih troškova za licencu
Konvencionalne tehnike otiskivanja su stvar prošlosti
Efikasno korišćenje vremena postaje sve važnije u stomatološkoj ordinaciji. Uz VistaImpress Easy ne samo da ne postoji potreba za miješanjem materijala za otiskivanje ili korišćenje otisne kašike i čekanja da se mješavina stvrdne – takođe nema potrebe za fizičkim slanjem otiska konvencionalnim načinom. Sa VistaScan Cloud virtualni 3D podaci skeniranja mogu se vrlo brzo razmjenjivati između ordinacije i laboratorije. Sa 3D skenom terapeut odmah ima digitalni model pri ruci koji savršeno pristaje. Tehnologija bez pudera ovdje osigurava početak skeniranja bez odlaganja. Zahvaljujući automatskoj detekciji mekih tkiva, terapeuti i pacijenti imaju koristi od brzog skeniranja i prednosti u otkrivanju preparacijskih granica.

Idealan za održivost i udobnost pacijenta
Osim toga, sistem nudi širok raspon drugih prednosti, uključujući skeniranje u boji, autoklavirajuće nastavke za skeniranje i fleksibilnost pri izradi svih otisaka, od jednog zuba do cijele vilice. Ali ova nova inovacija ne zadovoljava samo zahtijeve modernih terapeuta – VistaImpress Easy je, takođe, iznimno malen i idealno oblikovan sa ergonomske tačke gledišta. Kao rezultat toga, proces skeniranja je izuzetno ugodan za pacijenta. Zahvaljujući VistaSoft softveru za obradu slika, intraoralni skener se može savršeno integrisati u digitalni radni tok svake stomatološke ordinacije. Otvoreni interfejs, koji je besplatan za upotrebu, omogućuva slobodno eksportovanje do CAD/CAM laboratorija, 3D printera ili frezne jedinice – bilo u vašoj ordinaciju ili u laboratoriji.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -