Naslovna Proizvodi Predstavljamo: Medit T ektraoralni skeneri

Predstavljamo: Medit T ektraoralni skeneri

Medit predstavlja vrh u 3D skeniranju zuba. S nenadmašnom brzinom, tačnošću i pouzdanošću, Medit vam pomaže da ponovo otkrijete svoju produktivnost. Novi snažni motor za skeniranje i pristupačne cijene T-serije savršeno je pogodan za ljubitelje performansi i korisnike početnog nivoa, pomažući vašoj laboratoriji da ponovo otkrije produktivnost zahvaljujući svom praktičnom dizajnu i visokim tehnologijama. Prednosti: superbrzo skeniranje, visoka preciznost, skeneri otvorenog tipa, automatizovano prikazivanja skeniranog, kamere visoke rezolucije.

Tačnost skenera je tamo gdje sve počinje u CAD/CAM
Najzahtijevniji mostovi, implantati i šipke zahtijevaju najveću tačnost. Koristeći najsavremeniju tehnologiju skeniranja plavog svetla, T-serija je u stanju da snimi najkvalitetnije skeniranje sa velikom tačnošću. Naši 3D zubni skeneri ispunjavaju različite industrijske standarde, uključujući ISO 12836, ANSI / ADA standard br. 132 i VDI 2634, u pogledu tačnosti. (7 mikrona, ISO 12836)

Napredna obrada podataka i kamera visoke rezolucije
Medit T-serija je revolucionarno precizirala podatke najsavremenijom softverskom tehnologijom, kamerama visoke rezolucije i tehnologijom skeniranja plavog svjetla. Najnovija tehnologija sa naprednim novim sistemom kamera sa dvostrukom rezolucijom 2,0 MP nudi izvanredne performanse i kvalitet podataka skeniranja. Naša nova serija 3D skenera tako predstavlja sjaj jasnoće za vaš rad uz uštedu dragocjenog vremena i novca, minimiziranjem pokušaja i grešaka radi prilagođavanja uklopnih predmeta.

Najbrži laboratorijski skener zubne industrije
Pomoću T500-ovog mehanizma za brzo skeniranje i visoko efikasnog softverskog algoritma možete skenirati čitav luk u roku od 12 sekundi ili osam pojedinačnih u roku od 19 sekundi. Zbog toga je Medit-ov T500 najbrži 3D skener za zubne laboratorije.
Model Free Vorkflov
Naša mogućnost skeniranja otiska eliminiše potrebu za pravljenjem gipsa. Možete jednostavno skenirati otisak odmah po dolasku u laboratoriju i započeti dizajn. T-serija je stekla reputaciju skenera optimizovanog za skeniranje otisaka, a naš inženjerski tim založio se da još više poveća ove mogućnosti. Troosni krak otiska automatski će skenirati obje strane otiska, tako da možete izvršiti automatsko dvostrano skeniranje u jednom koraku. Naši 3D zubni skeneri pružaju isti nivo tačnosti i kod modela i skeniranja otiska koristeći optimizovane putanje skeniranja za skeniranje otisaka. Ovo ubrzava vaš radni proces bez ugrožavanja preciznosti.

Fleksibilan Multi-Die
Poboljšajte svoj tiok rada skeniranjem punog luka ili pojedinih dijelova sa višestrukim matricama istovremeno. Efikasan rad u manje koraka skeniranja. Smanjuje brzinu skeniranja sa pet na tri koraka.
Način očuvanja projektora
Kada je skener ostavljen uključen, ali se ne koristi, vijek trajanja skenera se smanjuje i troši se električna energija. Kada se Medit skener ne koristi, sistem automatski isključuje motor
Skeniranje artikulatora u punoj veličini
Za reprodukciju tačne okluzijske orijentacije, ništa ljepše od skeniranja okluzije u samom artikulatoru. T-serija zubnih skenera dizajnirana je tako da odgovara bilo kojem artikulatoru koji je dostupan na tržištu.
Da biste koristili KAVO, ARTEKS ili SAM artikulator, KAS jig je najbolji put. Jedan jig podržava sva tri. Novi MARK330 i BIOART A7 + virtuelni artikulatori dodani su za najnoviju verziju eksokada.

Distributer ovog proizvoda je kompanija Interdent iz Celja.

- Advertisment -

POPULARNO

Saradnja sa lokalnom zajednicom putem dentalnog marketinga na socijalnim mrežama

U današnjem digitalnom svijetu firme moraju da imaju snažno prisustvo na mreži kako bi olakšali komunikaciju sa kupcima i podstakli rast svog...

Predstavljamo: T3® kratki implantati

Dužina i karakteristike T3 kratkog implantata su dizajnirane da pružaju mogućnost implantacije u nekim izazovnim kliničkim slučajevima, gdje je visina kosti nedovoljna...

U praksi možeš da naučiš mnogo više nego na fakultetu

Ordinacija „Llolla dent“ iz Ulcinja, u kojoj dugi niz godina rade otac i sin Rešid i Miradin Lolović, od prije osam, devet...

Slabo mineralizovani kutnjaci i sjekutići (MIH)

Poseban oblik razvojnog defekta zuba se naziva molarno sjekutićni poremećaj mineralizacije. Opšte prihvaćena skraćenica je MIH (Molar Incisive Hypomineralisation), a ova nepravilnost...
- Advertisment -