NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Gel za izbjeljivanje – Beyond Max 5

Predstavljamo: Gel za izbjeljivanje – Beyond Max 5

- Advertisement -

Komplet za tretman BEYOND Max5 je ekonomičan sistem za izbeljivanje u ordinaciji koji se pakuje za upotrebu na pet pojedinačnih pacijenata.

Gel za izbjeljivanje formuliran je sa širokim spektrom aktivacije svjetlosti za korištenje s bilo kojim svjetlom za izbjeljivanje. BEYOND Advanced Formula 35% H2O2 gel za izbjeljivanje se isporučuje u šprici s dvostrukim cijevima s aplikatorom automix.

Komplet za tretman BEYOND Max5 uključuje višejezični priručnik za upotrebu i pet pojedinačnih stavki u pet garnitura.

Postupak ne treba da se radi na osobama mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Između postupka i pjeskarenja ili skaliranja potrebno jedvije nedelje odmora. Za pacijente koji su tretirani ortodontskim fiksiranim protezama, predlaže se da se postupak izbjeljivanja obavlja približno šest nedelja nakon uklanjanja proteza.

Postupak se može ponoviti nakon nedelju. Za pacijente sa tankim slojem gleđi može biti potrebno ponoviti postupak nakon dvije sedmice, budući da se može primjetiti smanjenje boje zuba.

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti kod distributera „Dental Medic“ iz Zenice. Broj telefona je +387 32 830 559, a e-mail: dentalmedic@mail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -