NaslovnaProizvodiPredstavljamo: AMPri Nitril STYLE COLOR

Predstavljamo: AMPri Nitril STYLE COLOR

- Advertisement -

Nitrilne rukavice STYLE COLOR, bez pudera, ne sterilne, reljefni vrhovi prstiju za dobar hvat, ambidextrous i bez alergijskih proteina

Obilježje kvaliteta:
CE sertifikat
*AQL 1,5
*EN 420
*EN 455
*EN 374-2 Razina 2
*EN 374-3:2003
*PSA kategorija III

Direktiva PSA 89/686 / EEC (prebačen u PSA uredbu EU 2016/425)
*Medicinski proizvod klase 1 prema direktivi 93/42 / EEZ
*Dužina: ≥ 240 mm
*Debljina: oko 0,08 mm

Zašto i gdje koristiti obojene rukavice? Koje su prednosti korištenja boje?
Rukavice u boji pomažu i olakšavaju sigurni radni proces u medicini i njezi, kao i u industriji jer omogućuju provođenje higijenskih mjera i planova. Tako na primjer u industriji, pojedina boja rukavica može se koristiti za pojedinu smjenu.

Na taj način šef smjene može tačno znati koliko dugo se pojedine rukavice koriste te ako su istrošene mogu se odmah poduzeti mjere. Takođe, na području čišćenja rukavice u boji mogu biti praktične jer putem pojedine boje se jasno definišu pojedina područja za čišćenje.

Tako možemo biti sigurni da neće doći do kontaminacije pojedinog područja. Brojne su mogućnosti primjene rukavica u boji, ovisno o higijenskom planu pojedinog kućanstva.

Korištenje rukavica u boji radni dan čini sigurnijim i jednostavnijim, na pr. u bolnicama i klinikama. Boje omogućavaju bolji pregled i organizaciju.

Mogu se koristiti u dentalnoj djelatnosti, u frizerskim i kozmetičkim salonima. Tu rukavice u boji služe za bolju organizaciju tima, jer mogu poslužiti kao oznaka pojedinog radnog mjesta. Takođe, osiguravaju i bolju atmosferu na radnom mjestu, ali i pozitvno utječu na klijente i pacijente.

To se odnosi kako na lateks tako i na nitril rukavice.
Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiit kod distributera, „Dental Montenegro d.o.o“ iz Budve.

Brojevi telefona su +382 33 470 870 i +382 67 039 330, a e-mail: dentalmontenegro@t-com.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -