NaslovnaObavještenjaI avgust smo završili sa preko 250.000 otvorenih stranica

I avgust smo završili sa preko 250.000 otvorenih stranica

- Advertisement -

Iako je osmi mjesec obilježen godišnjim odmorima, gdje smo i mi imali kratak predah, portal stomatologija.me je nastavio sa fantastičnim brojkama, kada je čitanost u pitanju. Avgust smo završili sa preko 250.000 otvorenih stranica, tačnije 250.845.

Za osam mjeseci 2021. godine imamo milion, 820 hiljada i 256 otvorenih stranica. Napomene radi, proteklu godinu smo okončali sa dva miliona, 22 hiljade i 229 otvorenih stranica. Trend je takav da ćemo već na kraju septembra premašiti tu brojku.

Analitika za avgust

Opet smo se najviše čitali u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Potom slijede Sjeverna Makedonija, Slovenija, Njemačka, SAD, Švedska, Austrija… Kada su gradovi u pitanju, prednjačili su Beograd, Banjaluka, Sarajevo, Podgorica i Zagreb. Pratili su ih Novi Sad, Niš, Budva, Kragujevac, Skoplje…

U Srbiji smo se osim u Beogradu, čitali i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Kraljevu, Subotici, Užicu, Pančevu, Kikindi…

Kada je BiH u pitanju, tradicija nije iznevjerena. Opet su Banjaluka i Sarajevo bili, atletskim riječnikom rečeno, u „pucanj“. Slijedili su ih Mostar, Kiseljak, Bihać, Bijeljina, Zenica, Prijedor, Široki Brijge, Tuzla…

Analitika za osam mjeseci 2021. godine

Dileme nije bila kada je Crna Gora u pitanju. Najčitaniji smo bili u Podgorici, potom u Budvi, Baru, Ulcinju, Nikšiću, Kotoru, Herceg Novom, Rožajama, Bijelom Polju, Kolašinu…

Opet smo imali smo veliki broj posjeta rubrici stomatološke ordinacije, a veliko interesovanje je bilo za stomatološke proizvode, jer smo svakog dana predstavljali po jedan od proizvoda distributera sa kojima sarađujemo.

Naša regionalnu viber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“, polako „raste“ i blizu smo brojci od 1.000 članova.

Grupa je napravljena sa ciljem da na jednom mjestu dobijate sve informacije vezane za edukativne skupove (seminari, kursevi, kongresi), koji se organizuju u regionu i na Balkanu.

Ukoliko i vi želite da se priključite, dovoljno je da pošaljete viber poruku na broj telefona +382 67 002 100.

Analitika iz avgusta nam je dobra satisfakcija da je trud koji ulažemo prepoznat kod čitalaca, ali i obaveza da i dalje budemo aktuelni i da potvrdimo da smo i dalje broj jedan na Balkanu, kada su stomatološki portali u pitanju.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -