NaslovnaObavještenjaHvala Banjaluci na gostoprimstvu !

Hvala Banjaluci na gostoprimstvu !

- Advertisement -

Na poziv Udruženja stomatologa Republike Srpske, portal www.stomatologija.me je, protekle subote, bio učesnik simpozijuma „Sve boje stomatologije“ u Banjaluci. Naš štand je izazvao veliku pažnju doktora, koje je interesovao način funkcionisanja portala, uključivanje u vajber grupu „kursevi i seminari“, kao i e-DENT, program za elektronsko vođenje ordinacija. To nam je donijelo i dosta novih klijenata, odnosno ordinacija, posebno iz grada na Vrbasu, koji su izrazili želju da budu predstavljeni na našem portalu.

Posebnu zahvalnost dugujemo doktoru Siniši Kovačeviću, predsjedniku Udruženja stomatologa Republike Srpske, doktorki Gordani Simić, doktoru Saši Dabiću, predsjedniku Komore doktora stomatologije Republike Srpske, i Sanji Vidović, koji su nam u svakom trenutku bili na usluzi i potrudili se da se osjećamo kao kod svoje kuće.

Zahvalnost dugujemo i našim poslovnim partnerima iz Banjaluke. Ordinacijama Implantodent, dr Mećava, Stomatologiji Kovačević, Prizma Dentu, Stomatološkoj ambulanti Dr Stajčić i Simić Dentu, kao i zubotehničkim laboratorijama Full Dent i Master lab. Zbog svega toga, veliko HVALA Banjaluko !!!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -