NaslovnaZanimljivostiFanovi spekulišu: Tejlor Svift nosi vinire i ima problema sa zagrizom?

Fanovi spekulišu: Tejlor Svift nosi vinire i ima problema sa zagrizom?

- Advertisement -

Američka pop zvijezda Tejlor Svift nalazila se tokom godina u centru pažnje zbog niza razloga: od njenih hitova koji su osvajali top liste, preko romantičnih veza o kojima je brujao cijeli svijet do srceparajućih tekstova. Ipak, u posljednje vrijeme u fokusu su njeni zubi.


Svaki fan ove pjevačice dobro pamti događaj iz 2013. kada je odlomila dio zuba tokom nastupa. Po njenom svjedočenju, ona je slučajno sebi “opalila aperkat” sa mikrofonom.

“Neću da radim ništa po tom pitanju. Pretpostavljam da će moj osmijeh biti malo neravnomjeran, ali nema veze”, rekla je tada za Rolling Stone.

No na skorašnjim fotografijama vidi se da Tejlor ima savršen osmijeh, što je pokrenulo dosta spekulacija i radoznalosti među njenim fanovima. Izgleda da je poslije deset godina pjevačica popravila polomljeni zub. Neki fanovi vjeruju da je ugradila vinire, a kao dokaz ističu da pjevačica ima naviku da liže svoje zube tokom intervjua.

“Lažni zubi ponekad prouzrokuju da usta budu suva, čudan je osjećaj”, kazao je jedan fan.
U svakom slučaju, transformacija osmijeha Tejlor Svift je primjetna. Ali to nije jedina stvar koja zaokuplja fanove kad je u pitanju oralno zdravlje pjevačice.

Mnogi su primjetili da je jedan od njenih zaštitnih znakova “pokazivanje zuba bez smijanja”, jer su njena “usta prirodno otvorena”. Veliki broj fotografija sa crvenog tepiha pokazuje Tejlor kako se ne smije, a opet pokazuje sve svoje blistavo bijele zube. Ona je čak jednom progutala bubu tokom nastupa, možda upravo zbog toga.

Fanovi su zabrinuti da pop zvijezda zapravo ima nepravilan zagriz zbog izbačene gornje vilice, što je mnogo teže sakriti i popraviti u odnosu na odlomljeni zub, a može prouzrokovati probleme sa oralnim zdravljem. Zato se nadaju da je Tejlor to primjetila i počela da radi na rješavanju problema.


Brojne poznate ličnosti ne štede novac kako bi učinili svoj osmijeh savršenim, poput fudbalera Kristijana Ronalda, ali ima i onih koji rade suprotno. Tako ste nedavno na portalu Stomatologija.me mogli da čitate i o tome kako se Džoni Dep hvalio unikatnošću svojih pokvarenih zuba.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -