NaslovnaObavještenjaDr. Mićović (Podgorica): Pravi izbor za zdrav i blistav osmijeh

Dr. Mićović (Podgorica): Pravi izbor za zdrav i blistav osmijeh

- Advertisement -

Sa više od 35 godina iskustva u privatnoj praksi, od čega preko 10 godina rada u Podgorici, stomatološka ordinacija “Dr. Mićović” je postala sinonim za vrhunsku stomatološku njegu. Njihova posvećenost kvalitetu, stručnost tima i bogato iskustvo omogućavaju im da pruže sveobuhvatna rješenja za stomatološke potrebe pacijenata.

Tim stručnjaka, koji predvode jedan od najcjenjenijih stomatologa u Podgorici dr Venco Mićović i njegov sin dr Radule Mićović, pruža najbolje usluge u oblastima oralne hirurgije, protetike, estetske stomatologije i konzervative. Bez obzira koji problem da imaju pacijenti, oni imaju rješenje koje će im povratiti osmijeh na lice i pomoći im da očuvaju oralno zdravlje.

Povjerenje pacijenata najveći je kapital ordinacije “Dr Mićović”, a stomatološki tim se trudi da ga opravda sa svakom novom posjetom. Posjetite podgoričku ordinaciju i prepustite se iskusnom timu stručnjaka koji će se pobrinuti da pacijenti pokazuju svoj osmijeh sa ponosom. Stomatološka ordinacija “Dr. Mićović” – sigurna ruka za sve stomatološke potrebe.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -