NaslovnaEdukacijaDenty-GoldDental organizuje kurs iz restorative “Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni”

Denty-GoldDental organizuje kurs iz restorative “Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni”

- Advertisement -

Kompanija „Denty-GoldDental“, u saradnji sa 3M i doktorkom Jelenom Urošević, 23. marta organizuje kurs iz restorative Direktne kompozite restauracije u estetskoj zoni. Kurs će se održati u prostorijama kompanije u Beogradu – Janka Veselinovića br. 1 (Čubura). Na kursu će se praktično pokazati sve tehnike i metode za slojevanje kompozita u estetskoj zoni. Na osnovu iskustva doktorke u radu sa 3M Filtek Ultimate-om, prenijeće Vam praktično znanje koje možete sutradan iskoristiti u svojoj ordinaciji. 

Jelena Urošević je 2016. godine završila „Style Italiano MASTER KURS“ koji su vodili Jordi Manauta i osnivači cijelog pokreta Walter Devoto i Angelo Putignano. Diplomirala je na Stomatoloskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Završila mnogobrojne kurseve iz oblasti restaurativne stomatologije i endodoncije i tim oblastima se najviše i bavi.

PROGRAM:

09:30 – 10:00  Registracija

10:00 – 11:00   dr. Jelena Urošević – Planiranje terapije i indikacije za direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni

11:00 – 11:30   Pauza za kafu

11:30 – 14:00   Dijagnostička analiza, wax-up, izrada silikonskog ključa, izrada IV klase na modelu, karakterizacija i poliranje kompozita 3M Filtek Ultimate-a (praktičan rad na modelima sa tehnikom slojevanja kompozita).

Potrebna je registracija za radni kurs. Kotizacija se ostvaruje kupovinom 3M proizvoda u vrednosti od 10.000 dinara. Broj učesnika je ograničen, pa je potrebno da se na vrijeme obezbijedi. Svi učesnici dobijaju sertrifikat.

Kontakti za potrebne informacije: Slađana Spasić – 066/170-900; maloprodajabg@denty-golddental.com, Bojana Dulić – 062/444-246; maloprodajans@denty-golddental.com, Miloš Savkić – 021/6490-423; milos.savkic@denty-golddental.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -