NaslovnaEdukacijaDenty-GoldDental organizuje 13. decembra prezentaciju Celtra Ceram keramike

Denty-GoldDental organizuje 13. decembra prezentaciju Celtra Ceram keramike

- Advertisement -

Kompanija Denty-GoldDental iz Novog Sada organizuje u petak, 13. decembra prezentaciju Celtra Ceram keramike. Prezentacija počinje u 10 sati, a predavač je Darko Mehun. Celtra Ceram daje pouzdan, siguran i izvanredan estetski rezultat u svim situacijama.
Ciljna grupa
Kurs je namenjen zubnim tehničarima koji su zainteresovani za tehnike slojevanja keramike CELTRA CERAM na cirkonu i press keramici.
Cilj
Jedan od glavnih problema sa kojima se zubna laboratorija suočava je ispunjavanje različitih tehničkih potreba stomatologa sa kojima tehnika saradjuje. Celtra Ceram je ZLS keramika, ova karakteristika joj daje veću stabilnost i sigurnost za savršenu individualnu konrtolu i pri višestrukim pečenjima. Cilj ovog kursa je pronalaženje smjernica za zubnog tehničara za razvoj programa pečenja i tehnika nanošenja slojeva u skladu sa različitim indikacijama.

Darko Mehun

Program
*Predavanje o važnosti, materijalima i indikaciji (individualna morfologija)
*Analoška i digitalna morfologija strukture (principi i pravila)
*Estetski uticaj cirkona
*Karakteristike i personalizacija keramičkih materijala
*Procjena parametara koji utiču na završnu obradu keramike
*Završna obrada
*Savjeti i trikovi za Celtru
*Pitanja i odgovori
Darko Mehun se zubnom tehnikom bavi od 1981. godine, a 11 godina kasnije postaje samostalni vlasnik zubotehničke laboratorije. U devedesetima se intenzivno školuje u raznim područjima zubne tehnike te 1998. potpisuje svoj prvi ugovor sa firmom Degussa dental temeljem kojeg postaje demonstrator za proizvode te firme od legura, svih vrsta keramike do umjetnih smola. Saradnju 2003. nastavlja sa frimom DeguDent, a od 2013. je i OPL za kompletan proizvodni program Dentsply s naglaskom na CAD CAM tehnologiju i tehnički savjetnik za područje CEE. Aktivno se služi s više stranih jezika te kao predavač učestvuje na kongresima i workshopovima širom Europe. Svoje iskustvo i znanje stečeno kroz rad i školovanje dijeli sa kolegama i pomaže u razvoju i podizanju kvaliteta rada struke uopšteno.


Broj učesnika je ograničen pa je potrebno na vrijeme obezbijedite vaše mjesto. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona +381 21 64 90 423 i +381 62 444 246, kao i putem e-maila: info@denty-golddental.com. Prezentacija će se održati u prostorijama Denty-GoldDental-a u Novom Sadu (Somborska rampa br. 49).

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -