NaslovnaObavještenjaDental Smile - glavna odlika je kvalitet i pouzdanost čemu svjedoči veliki...

Dental Smile – glavna odlika je kvalitet i pouzdanost čemu svjedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata

- Advertisement -

Ordinacija Dental Smile, nudi veliki broj savremenih i tradicionalnih stomatoloških usluga, po vrlo povoljnim cijenama uz izuzetnu profesionalnost doktora i najsavremenije metode liječenja.

Glavna odlika je kvalitet i pouzdanost čemu svjedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata. Posebno izdvajaju usluge kao što su bezbolna popravka zuba bez anestezije uz upotrebu laserske tehnologije. Ova metoda ima mnoge prednosti kao što su brže zarastanje rana, manji bolovi, olakšan postoperativni period…

Posjeta ordinaciji učiniće da se osjećate i izgledate lijepo. Posebno su ponosni što su doktori sertifikovani za primjenu Damon tehnologije koja omogućava da mnoge slučajeve urade bez vađenja zuba. Tako ćete imati prirodan, širok osmjeh i pravilan profil. Oni su da brinu o zdravlju vaših zuba.

Usluge: Pregled i konsultacija, Ortopedija za djecu i odrasle, Dječja i preventivna stomatologija, Ortopedija vilica – ortodoncija (Mobilne i fiksne proteze Damon), Bolesti zuba odraslih, Bolesti usta, Estetska stomatologija, Protetika, Hirurške intervencije (vađenje zuba i implanti), Profilaksa i higijena, Snimanje ortopantomografsko.

Ordinaija se nalazi na adresi Kaliman bb, Tivat , a možete je kontaktirati putem brojeva telefona +382 32 672 588 i +382 69 670 892, te mejl adrese kobident@t-com.me.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -