NaslovnaProizvodiCendres + Métaux – partner od povjerenja u stomatologiji

Cendres + Métaux – partner od povjerenja u stomatologiji

- Advertisement -

Iskustvo i inovacije stvaraju dodatnu vrijednost. Klijenti Cendres + Métauxa-a već više od 100 godina vjeruju u sposobnost Cendres + Métauxa-a da sa najvećom preciznošću pretvori plemenite materijale u visokokvalitetne proizvode. Ova kombinacija iskustva i inovacija rezultira uspješnim rješenjima. Oni prate projekte svojih klijenata od razvoja do gotovog, pakovanog proizvoda i stoga mogu da ponude sveobuhvatan asortiman tržišnih usluga. Cendres + Métaux Group ima sjedište u Biel / Bienneu, Švajcarskom centru za urikulturu, a zapošljavaju ukupno 400 ljudi širom svijeta.
Konzorcijum preduzeća je podijeljen u tri poslovna područja:

-Cendres + Métaux Management Ltd pruža finansijske, kadrovske i informatičke usluge za sva preduzeća iz grupe Cendres + Métaux Holding Ltd.

-Divizija Cendres + Métaux Medtech i njegova podružnica Diavantis SA zajedno pokrivaju stomatološke i medicinske tehnologije.

-Našu ekspertizu u oblasti luksuzne robe i industrije pružaju Cendres + Métaux Lux Ltd i Cendres + Métaux Microtech Ltd.

Visok kvalitet je zajednička veza u svim njihovim aktivnostima i šablon za sve njihove operativne procese. Kao rezultat ove težnje ka kvalitetu, oni posjeduju zakonska odobrenja potrebna za njihove oblasti poslovanja i mogu da podrže funkcionisanje svog sistema upravljanja sa nizom sertifikata. Kao prerađivači plemenitih metala, oni su takođe sertifikovani u skladu sa propisima RJV-a, Procesom osiguranja odgovornih minerala (RMAP).
Cendres + Métaux Medtech je pouzdan partner kupcima u medicinskoj tehnologiji i stomatologiji širom svijeta. Medicinski proizvodi se uglavnom proizvode na osnovu ugovora za treće strane. Stomatološki proizvodi su dostupni pod vlastitim imenom, ali se takođe proizvode i na bazi ugovora za treće strane. Njihovi vlastiti brendovi su podijeljeni u tri komplementarne linije proizvoda:

prosthetic.line,

aesthetic.line and

digital.line.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -