NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Hirurški instrumenti, B&B Dental

Predstavljamo: Hirurški instrumenti, B&B Dental

- Advertisement -

Instrumenti koji se nalaze u B&B DENTAL hirurškim setovima obezbeđuju brzu i jednostavnu pripremu savršenog ležišta za implante. Visok kvalitet ovih instrumenata, kao i jednostavnost njihove upotrebe omogućavaju povoljan ishod intervencije.

Tehničke specifikacije

Freze i kompaktori su proizvedeni od AISI 630 nerđajućeg čelika, što garantuje savršen odnos između snage sečenja i otpornosti na rđu. Preporučujemo da se instrumenti za sečenje (pilot boreri, freze, kompaktori), pod uobičajenim uslovima korišćenja, ne koriste više od 30 puta (ciklusa sterilizacije). Potrebno je proveravati stepen istrošenosti radnih ivica instrumenata.

Pravila za korišćenje

Freze i kompaktore uvek koristite progresivno od manjeg ka većem prečniku, bez preskakanja. Kada pripremate ležište implanta, potrebno je raditi sa laganim pritiskom i pokretima gore-dole. Prilikom pripreme ležišta za implant, nemojte prelaziti 400 o/min. Nemojte prelaziti 60 o/min prilikom postavljanja implanta u ležište.

Za više informacija o prozvodu i cijenama možete seobratiti generalnom zastupniku B&B Denatala za region Balkana, distributersku kompaniju B&B Dental SEE na brojeve telefona +381 21/ 511-073, +381 21/ 511-075 i +381 63/ 77-87-427 ili putem e-maila na adresu commex.bg@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -