NaslovnaEdukacijaPočinje Dental World 2017

Počinje Dental World 2017

- Advertisement -

Međunarodni stomatološki kongres i sajam, 17. po redu Dental World 2017 biće otvoren neredne sedmice 12. oktobra u Budimpešti, saopštili su organizatori.

Kako stoji u saopštenjima i najavama ovog izuzetno važnog događaja skup će se održati u trgovačkom centru HUNGEKSPO, a kao i svake godine i sada će posjetioci moći da prisustvuju predavanjima najeminentnijih stručnjaka iz onih oblasti dentala koja će predavanjima biti pokrivena. O tome dodatno govori i činjenica da će tokom trajanja Dental Worlda biće organizovano čak 12 kongresa.

Kada je riječ o brojkama važno je napomenuti i da je prisustvo potvrdilo 300 kompanija sa hiljadama ponuda novih tehnologija, inovacija, umrežavanja… Osim velikog borja predavanja koja će voditi svjetski priznati stručnjaci uživo će biti prenošeno i nekoliko operacija. Na taj način svi prisutni imaće priliku da unaprijede i steknu nova praktična i trenutno primjenjiva znanja.

Skup će biti bodovan sa 18 poena.

Tačna lokacija događaja je HUNGEKSPO BUDAPEST, Albertirsai Rd 10.

Više detalja možete dobiti i kod  kompanije Dental-medical na brojeve telefona +381 24 554 927, +381 11 2435 356 ili putem emaila na adresu info@dental-medical.rs.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -