NaslovnaObavještenjaSve o FullAlign ortofolijama

Sve o FullAlign ortofolijama

- Advertisement -

Šta su to ortofolije FullAlign?
Udobna, nevidljiva i jednako efikasna alternativa fiksnim ortodontskim aparatićima. FullAlign je savremeni proizvod 3D tehnologije nastao u zubotehničkom laboratoriju Full Dent d.o.o. Banja Luka.
Ispravlja zube brzo, lako i bezbolno!

Kako izgledaju ortofolije FullAlign ?
FullAlign folije za ispravljanje zuba su neprimjetne, lako se skidaju prije kozumiranja hrane i pića, ne iritiraju desni, ne izazivaju bol, lako se održavaju i daju vam priliku da brzo dođete do željenih rezultata.

Kako da saznam nešto više o ovom terapeutskom sredstvu i da li je moja ortodontska nepravilnost indikovana za ovaj vid terapije?
Samo nekoliko klikova Vas djeli od zakazivanja konsultacija putem našeg sajta www.fullalign.com/fullalign-stomatolozi gdje vrlo lako možete odabrati stomatologa u Vašoj blizini.

Da li mogu u svom gradu sprovesti cjelokupnu terapiju ?
Naravno ! Zahvaljujući uspješnoj saradnji sa stomatolozima, FullAlign zubne folije dostupne su širom BIH.

A cijena FullAlign terapije?
Konačna cijena FullAlign terapije se određuje zavisno od težine slučaja i broja potrebnih folija, odnosno, zavisi od rezultata analize Vaših zuba i plana terapije. Bez brige! Cijene smo prilagodili svima Vama koji želite da na ovaj način ispravite svoju ortodontsku nepravilnost.

Koliko se dugo nose ortofolije FullAlign ?
Broj folija zavisi od težine slučaja. Svaka pojedinačna folija predstavlja jednu od faza terapije i nosi se 21 dan i to 20 i više sati dnevno. Ukratko, skidate je samo tokom konzumiranja hrane, pića i sprovođenja redovne oralne higijene.

Kada kažete da su „ komforne„ šta to konkretno znači ?
To znači sljedeće :
*Lako se skidaju prije konzumacije hrane i pića
*Ne izazivaju bol
*Ne pritišću Vam desni

Rekli ste da su ortofolije neprimjetne?
Da! Providne, komforne, neprimjetne i garantovano bez okusa i mirisa. Omogućavaju Vam nesmetano disanje, govor i obavljanje Vaših dnevnih obaveza.
A od kojeg materijala se izrađuju ?
Izrađene su od tzv. „Smart Track„ materijala koji spadaju u najbezbjednije materijale koji se primjenjuju u medicini. Potpuno su bezbjedne i u toksikološkom i alergijskom smislu.

Da li su bezbjedne za trudnice ?
Apsolutno! Materijali od kojih izrađujemo garantovano ne sadrže hormon stimulišuće materije i samim tim su bezbjedne za trudnice kao i sve one koje žele da ostanu u drugom stanju. Imamo i mi pitanje za Vas. Šta čekate? Javite nam se na www.fullalign.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -