NaslovnaObavještenjaQuick Smile - u prvom planu dobrobit i interes pacijenta

Quick Smile – u prvom planu dobrobit i interes pacijenta

- Advertisement -

Prije više od dvije decenije (1998. godine), Sarajevo je dobilo novu ordinaciju, koja je tokom proteklih godina izrasla u moderan, inovativan i tehnološki napredan stomatološki centar, a kruna svega je veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Tim „Quick Smile“ čine visoko kvalifikovano osoblje sa profesionalnim pristupom koji uvijek stavljaju u prvi plan dobrobit i interese pacijenta.

Foto: quicksmile.ba

Posebna pažnja se poklanja tehničkom aspektu pružanja usluga, u cijelosti slijedeći sve moderne stomatološke dijagnostičke metode.

Sa novim tehnološkim rješenjima i opremom, zaposleni u ovoj stomatološkoj poliklinici su u stanju da dijagnosticiraju oboljenja i medicinska stanja veoma brzo.

Dodatna pažnja se poklanja perfektnom osmijehu pacijenata, pa se iz tog razloga pružaju vrhunske usluge estetske stomatologije.

Ekspertni tim doktora i asistenata, savremena tehnološka rješenja, materijali i briga za pacijente su garant ispunjenja naše misije.

Foto: quicksmile.ba

Usluge: Rutinski pregledi, Dentalna higijena, Zubni ispuni, Stomatološka protetika, Hitno stomatološko zbrinjavanje, Izbjeljivanje zuba

Ordinacije je opremljena „WATERLASE MD“, revolucionarnim stomatološkim uređajem koji koristi kombinaciju YSGG laserske energije i vode reducirajući nelagodu kod pacijenta u toku tretmana istovremeno umanjujući bol i traumu.

Sa Waterlase MD i ljubaznim i kvalitenim osobljem Quick Smile-a bez bola i straha do savršenih rezultata.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -