NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Smile Lite MDP2 mobilna stomaloška fotografija

Predstavljamo: Smile Lite MDP2 mobilna stomaloška fotografija

- Advertisement -

Danas, svaki novi pametni telefon koji stigne na tržište opremljen je kamerom sa boljim performansama i nevjerovatnom kamerom! Upravo da biste iskoristili ovu revoluciju koja je u toku, Smile Line vam predlaže prvi uređaj specijalno razvijen za omogućavanje najljepših fotografija zuba sa vašim pametnim telefonom!

Smile Lite MDP, koji se može smatrati „mini foto studijom“, trebalo je 3 godine razvoja, istraživanja i testiranja. Uređaj je opremljen sa tri grupe LED dioda (svjetlećih dioda). Svaka grupa može biti osvjetljena pojedinačno, a takođe imate mogućnost da podesite snagu osvjetljenja zahvaljujući dimeru (četiri različita stepena snage).

Zadnja strana Smile Lite MDP-a je opremljena univerzalnim adapterom koji je podesiv za bilo koji model pametnog telefona koji ima širinu između 55 i 85 mm. Smile Lite MDP je plug and plai uređaj koji je veoma jednostavan za korišćenje i koji ne zahtijeva nikakvu posebnu aplikaciju, proces kalibracije ili posebno obrazovanje.

Omogućiće vam da drastično poboljšate svoje rezultate pomoću kamere vašeg pametnog telefona… veoma lako, jednostavno i kompaktno. Uskoro će postati obavezna alatka za vas:
*Fotografije za snimanje u senci
*Svakodnevna komunikacija sa laboratorijom
*Kratki video klipovi
*Dokumentacija pacijenata
*Umjetničke slike

Strastvenim korisnicima će biti drago da saznaju da su neki dodaci dostupni kao dodatna opcija. Zahvaljujući ovim dodacima, imaćete mogućnost da snimate slike sa polarizacionim filterom (br. art. 6620) ili sa difuzorima (ar. br. 6610) za još profesionalnije rezultate.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera – firme Totaldent iz Banjaluke. Broj telefona je +387 51 321 700, a e-mail: info@totaldent.ba.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -