NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Lateks rukavice

Predstavljamo: Lateks rukavice

- Advertisement -

Lateks rukavice su, za razliku od proizvoda od vinila ili nitrila, neposredni proizvodi prirode. Lateks se dobija direktno od drveta kaučukovca.

Lateks mlijeko se bukvalno muze i to na način da se u deblo stabla usječe rupa iz koje curi tečnost koja se hvata u spremnike. U pitanju je održiv razvoj jer sve farme vode računa da sve plantaže kaučukovca što duže budu zdrave i produktivne.

Prirodni lateks je zbog svojih izvrsnih fizičkih svojstava kao i visoke udobnosti nošenja, trenutno nezamjenljiv s niti jednim drugim materijalom.

Prednosti lateksa:
*Prirodni proizvod
*Ekstremno elastičan
*Dobar osećaj dodira
*Dobra otpornost na mnoge kiseline i ulja

Mane lateksa:
*Kao sirovina zavisna o količini žetve i cijenama sirovine
*Topljivi proteini iz lateksa mogu češće uzrokovati alergije, puder sadržan u rukavicama (varijanta s puderom) je ključni nosač alergena
*Propusnost nekih ulja

Glavna upotreba lateks rukavice:
*Brzo čišćenje bez dodirivanja hemikalija
*U proizvodnji i preradi hrane
*U bolničkoj njezi
*U medicinskoj/stomatološkoj praksi, bolnicama, domovima za njegu, u zadacima koji uključuju kontakt s tjelesnim tečnostima i krvi
*U frizerskim, kozmetičkim i tattoo studijima

Lateks je tečni materijal, stoga su mu potrebni dodatni sastojci kako bi zadržao čvrstinu. Jednom kada je rukavica od lateksa suva, ona je ekstremno elastična, zbog svoje prirodne mekoće izuzetno udobna za nošenje i pruža dobar osjećaj dodira.

STYLE lateks rukavice njemačke fabrike AMPri GmbH zadovoljavaju sve kriterijume za epitet ” Premijum klasa kvaliteta!” Made in Germany 🇩🇪 “Jer kvalitet je najvažniji!”.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera – firme „Dental Montenegro” iz Budve. Brojevi telefona su +382 33 470 870 i +382 67 039 330, a e-mail: dentalmontenegro@t-com.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -