NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Autoklav Advance Pro

Predstavljamo: Autoklav Advance Pro

- Advertisement -

Advance Pro je najnoviji model iz Advance serije prvoklasnih „Prestige Medical“ autoklava.

Advance Pro je sterilizator B klase, kapaciteta 16 ili 22 litra, sa izuzetnim učinkom, čije komponente su podržane od strane Prestige Medical-ovog nagrađivanog servisa za kupce.

Ima cikluse vakuum B klase i bez vakuuma unutar istog uređaja, pružajući nove mogućnosti kojim pojednostavljuje i olakšava svakodnevnu sterilizaciju višekratnih medicinskih intrumenata.

Foto: Facebook/Mikodental Dental Depot

*Cooltech je posljednja novina kompaktnih razhlađivača čime se skraćuje ciklus autoklaviranja u odnosu na prethodne modele.

*Flexi Rack omogućava raspoređivanje fioka sa intrumentima na 20 različitih načina i može se prilagoditi različitim potrebama.

Proces sušenja je unaprijeđen pomoću HTS (Heat Transfer Sistem) koji koristi na najbolji način termičku provodljivost aluminijuma.

*VSI – Advance Pro ima Vizuelni Sistem Indikatora (VSI) u šest boja pomoću kojeg se može vidjeti u svakom trenutku status, uključujući i količinu vode i načine odvoda koji odgovaraju vašim potrebama.

Foto: prestigemedical.co.uk

Jasan LCD ekran sa pozadinskim osvjetljenjem u kombinaciji sa šest prekidača koji se lako koriste, omogućava precizno i bezbjedno korišćenje.

Više informacija o cijenu i načinu isporuke, možete dobiti kod distrubutera, kompaniji „Mikodental“.

Brojevei telefona su + 381 15 300 261, + 381 64/643-81-52, a e-mail: office@bestdentalshop.net

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -