fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: AMPri Latex STYLE COLOR

Predstavljamo: AMPri Latex STYLE COLOR

Latex rukavice STYLE COLOR, bez pudera,ne sterilne, mikro hrapave za dobar hvat. Hlorisane iznutra, a spolja obložene polimerima radi smanjenja koncentracije proteina koji mogu izazvati alergijsku reakciju.

Obilježje kvaliteta:
*CE sertifikat
*AQL 1.5
*EN 420
*EN 455

- Advertisement -

*PSA kategorija I prema uredbi PSA 89/686 / EEC (prebačen u PSA uredbu EU 2016/425)
*Medicinski proizvod klase 1 prema direktivi 93/42 / EEZ
*Dužina: ≥ 240 mm
*Debljina: oko 0,15 mm

Zašto i gdje koristiti obojene rukavice? Koje su prednosti korištenja boje?
Rukavice u boji pomažu i olakšavaju sigurni radni proces u medicini i njezi, kao i u industriji jer omogućavaju provođenje higijenskih mjera i planova. Tako na primjer u industriji, pojedina boja rukavica može se koristiti za pojedinu smjenu.

Na taj način šef smjene može tačno znati koliko dugo se pojedine rukavice koriste te ako su istrošene mogu se odmah poduzeti mjere. Takođe, na području čišćenja rukavice u boji mogu biti praktične jer putem pojedine boje se jasno definišu pojedina područja za čišćenje.

Tako možemo biti sigurni da neće doći do kontaminacije pojedinog područja. Brojne su mogućnosti primjene rukavica u boji, zavisno o higijenskom planu pojedinog kućanstva. Korištenje rukavica u boji radni dan čini sigurnijim i jednostavnijim, npr. u bolnicama i klinikama.

Boje omogućavaju bolji pregled i organizaciju. Mogu se koristiti u dentalnoj djelatnosti, u frizerskim i kozmetičkim salonima. Tu rukavice u boji služe za bolju organizaciju tima, jer mogu poslužiti kao oznaka pojedinog radnog mjesta.

Takođe, osiguravaju i bolju atmosferu na radnom mjestu, ali i pozitvno utiču na klijente i pacijente. To se odnosi kako na lateks tako i na nitril rukavice.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distibutera, firme “Dental Montenegro” iz Budve. Brojevi telefona su: +382 67 039 330, +382 33 470 870, a e-mail: dental.montenegro@t-com.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -