NaslovnaObavještenjaMIS implantati savršeno su dopunili našu digitalnu priču

MIS implantati savršeno su dopunili našu digitalnu priču

- Advertisement -

MIS Implants Technologies Ltd. je proizvođač dentalnih implanata, suprastruktura i alata i setova za rad sa implantima.

Ulaže puno u razvoj novih proizvoda i unapređenju već postojećih imajući za cilj da pojednostavi dentalnu implantologiju. MIS nudi veliki izbor proizvoda kao izvanredna rješenja za oralno zdravlje i duboko je posvećen kvalitetu, uslugama, agilnosti i inovacijama, integritetu i brizi.

Ogleda se u svakom koraku našeg procesa rada, uz podršku više od 300 posvećenih zaposlenih u MIS kompaniji. MIS proizvodi se distribuiraju u preko 60 zemalja širom svijeta kroz afirmisane svjetske distributivne mreže.

MIS proizvodi podležu strogim međunarodnim standardima i pravilima: ISO 13485:2003 QMS za medicinske uređaje, ISO 9001:2008 QMS za medicinske uređaje.

“MIS digitalin protokoli daju nam predvidljive rezultate, tako da i pacijent može znati šta očekivati od ovakvog zahvata. Digitalne protokole uz pomoć intraoralnog skenera u našoj ordinaciji koristimo već nekoliko godina. MIS implantati savršeno su dopunili našu digitalnu priču. Veliki izbor protetskih komponenti koje podržavaju potpuni digitalin otisak te jednostavnost rada s tim, omogućio nam je preciznu i brzu izradu protetskih nadomjestaka, a MGUIDE sistem minimalno invanzivan, brz i jednostavan postupak ugradnje implantata”, objasnile je dr Marija Sabljić.

Izvor: Dentalni Megastore

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -