NaslovnaObavještenjaNajposjećenije web prezentacije u regionu na portalu Stomatologija.me

Najposjećenije web prezentacije u regionu na portalu Stomatologija.me

- Advertisement -

Ordinacije koje imaju svoju web rezentaciju na portalu Stomatologija.me uživaju marketinško predstavljanje koje je rijetkost na ovim prostorima. Za svega 130-190€ godišnje na našem portalu možete zakupiti prostor koji, uz kvalitet Vaših usluga i pristupa radu, garantuje uspjeh. U zaključku članka možete vidjeti i računicu koja najbolje opisuje zašto je marketing važan, kao i zašto u nas imate toliko povjerenja.

Na portalu svoju web prezentaciju trenutno ima 93 ordinacije iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. Upravo ovo je region koji naš portal pokriva obezbjeđujući svojom čitanošću prosjčeno pet pregleda svake web prezentacije na dnevnom nivou.

Ove web prezentacije uključuju tekst o ordinaciji, fotografije ordinacije, tima i radova, kao i precizno Google maps pozicioniranje uz sve ostale kontakt podatke – uključujući konekciju sa Vašim sajtom ukoliko ste i na taj način prisutni na tržištu.

Takođe, svaka od njih ima brojač koji omogućuje uvid u dosadašnje preglede prezentacije, kao i uvid u dnevni pregled.

Ovdje vam predstavljamo spisak ordinacija sa brojem posjeta. Spisak je napravljen abecednim redom.

Crna Gora

Bosna i Hercegovina

Srbija                                                                                                                                 

Kada se saberu sve posjete i taj broj podijeli sa brojem ordinacija i brojem dana u godini dolazimo do pet pregleda dnevno (5,32). Uzmemo li u obzir i činjenicu da je Stomatologija.me portal koji se bavi isključivo temama iz svijeta dentala, lako možemo zaključiti da posjetioci web prezentacija tu nisu slučajno, već im je potrebna neka vrsta pomoći. U tom slučaju takođe možemo zaključiti i da su posjetioci web prezentacija zapravo potencijalni pacjenti. Napomenimo još jednom i da osnovni paket prezentacije staje 130 eura na godišnjem niovu.

Prostom mamtematikom izvlači se i sledeći zaključak – za svega 0,35 eura, odnosno 35 centi dnevno, Vašoj ordinaciji obezbijedićemo pet potencijalnih pacijenata svakog dana – a od Vas zavisi da li će odabrati baš Vašu ordinaciju.

Ukoliko želite da Vaša ordinacija, zubotehnička laboratorija ili proizvodno distrbuterska kompanija dobije priliku da se na ovaj način oglašava na portalu Stomatologija.me možete nas kontaktirati putem e-maila na adresama stomatologija.press@gmail.com i gondorcg@yahoo.com, ili pozivom na brojeve telefona +382 69/ 61-33-44 i +382 67/  00-21-00.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -