NaslovnaEdukacijaKurs: Primjena Botulinum toksina u estetskoj medicini

Kurs: Primjena Botulinum toksina u estetskoj medicini

- Advertisement -

Kompanija „Epic Centre Dental&Aesthetic“ organizuje 23. marta kurs pod radnim nazivom „Primjena Botulinum toksina u estetskoj medicini“. Kurs je akreditovan od strane Zdravstvenog savjeta Srbije. Moderator kursa je doktor Marija Bradić Vasić, a vrijeme trajanja je od 8 do 10 sati (Epic Centar, Gogoljeva 17, Novi Sad). Kurs je namijenjen doktorima stomatologije i doktorima medicine, a svaki učesnik dobija: akreditovani sertifikat o završenoj stručnoj edukaciji, šest bodova KME, kliničko uputstvo za upotrebu i ostalu dokumentaciju i promotivni materijal.

Program edukacije oduhvata teoretski i praktični dio. U teoretskom dijelu kursa, polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom teorijskih saznanja i tehnikama rada, sa apsolutnim i relativnim indikacijama, kontraindikacijama za primjenu, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Polaznicima se predstavlja pristup pacijentu koji podrazumijeva maksimalnu posvećenost primjenom najsavremenijih metoda, materijala i maksimalne mjere opreza prilikom rada i intervencije na pacijentu, da bi cio tretman za pacijenta bio bezbjedan, bezbolan i komforan. Nakon edukacije polaznici će ovladati vještinama upotrebe BOTULINUM TOKSIN-a kao i mogućnost kombinovanja ove i drugih terapijskih metoda kao i drugih materijala.

U praktičnom dijelu kursa, ljekari na pacijentima rade samostalno i nisu samo pasivni posmatrači nego svoje znanje stiču u interaktivnom odnosu sa mentorom i pacijentom. Po završetku edukacija polaznici su spremni za samostalni rad, ali ostaju u kontaktu sa svojim mentorom, kao podrška za rješavanje svih nedoumica i dilema. Tokom edukacije polaznici će imati priliku da prođu kroz sve tretmane kojim se tretiraju gornje regije lica, poput bora oko očiju (takozanih bora smijalica), bora na čelu, tretman za podizanje obrva, itd. Podrazumijeva se i da će svaki polaznik biti upoznat sa raznim tehnikama rada koje će potom da primjeni u praktičnom dijelu ove obuke. Polaznicima će biti objašnjeno kakve i koje informacije je potrebno da daju svojim pacijentima i kako da najbolje prate svoje pacijente i vode evidenciju. Cijena edukacije: 360 eura (plaćanje u dinarskoj protivvrijednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate). Broj mjesta ograničen, a kontakt za potrebne informacije: doktor Alisa Stojanović (+381 63 767 50 56).

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -