NaslovnaObavještenjaJedna od najčitanijih rubrika na portalu stomatologija.me je ona posvećena stomatološkim proizvodima

Jedna od najčitanijih rubrika na portalu stomatologija.me je ona posvećena stomatološkim proizvodima

- Advertisement -

Jedna od najčitanijih rubrika na portalu Stomatologija.me je ona posvećena prezentaciji stomatoloških proizvoda.

Zahvaljujući saradnji sa distributerima iz različitih dijelova regiona, uključujući Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sloveniju i drugih zemalja, na portalu se nalaze detaljne prezentacije preko 700 različitih proizvoda iz svijeta stomatologije i zubne tehnike.

Prezentacije obuhvataju kako potrošni, tako i nepotrošni materijal, što bi se narodskim jezikom reklo “od igle do lokomotive”.

Svi proizvodi su prikazani na jednom mjestu, što znači da stomatolozi i zubni tehničari ne moraju guglati ili tražiti kontakte distributera kako bi pronašli ono što im potrebno.

Jednim klikom do željenog proizvoda
Kako smo pomenuli na početku članka, to bi značilo da kroz članke dajemo detaljne opise proizvoda i podatke distributera od kojih možete kupiti isti. S obzirom na veliki izbor, svi stomatolozi i zubni tehničari mogu pronaći ono što im je potrebno.

Svaki od 700 proizvoda koji je objavljen na portalu ima od 200 do 300 pregleda.

Kompletan spisak proizvoda možete naći na sljedećem linku.

Na taj način, portal Stomatologija.me omogućava i distributerima da predstave svoje proizvode. Distributeri imaju idealnu mogućnost da unaprijede svoj posao, jer ćemo članke o njihovim proizvodima povezati sa online prodavnicom ukoliko je posjeduju i olakšati stomatolozima i zubnim tehničarima da kupe ono što žele.

Stoga, nije iznenađujuće da je ova rubrika jedna od najčitanijih na portalu

Pridruži se portalu Stomatologija.me

 

Verification

Ukoliko vam je jednostavnije, pozovite na broj telefona +382 68 851 465 ili na e-mail adresu: podrska.ms@stomatologija.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -