NaslovnaEdukacijaITOP seminar u subotu u hotelu "Podgorica"

ITOP seminar u subotu u hotelu “Podgorica”

- Advertisement -

ITOP program (individualna obuka za usmenu prevenciju) realizuje se od 2008. godine, sa nekoliko faza seminara, predavanja i radionica. Ove godine ITOP će se održati u podgoričkom hotelu Podgorica sa početkom u 10 časova.  

Do danas je na ITOP seminarima učestvovalo više od 621 stomatologa i oralnih higijeničara, a seminari se i dalje održavaju jer za njih postoji veliko interesovanje.

ITOP program nudi jednostavnu logiku i rješenja u primarnoj i sekundarnoj prevenciji u stomatološkoj medicini.

– Iskustvo pokazuje da najbolje rezultate imaju klinike, gde su svi zaposleni završili barem jedan iTOP seminar. Naše iskustvo značajno doprinosi kredibilitetu i boljem razumijevanju pacijenata. Što je veći broj članova tima koji su učestvovali na ITOP seminaru i izveli ga u svakodnevnoj rutini, imaju više stečenog iskustva, mogućih rešenja i priča koje motivišu pacijente – saopštili su oragnizatori.

Kako se navodi u zaključku saoštenja, implementacija ITOP-a u ordinacijama zavisi od iskustva članova tima koji implementiraju ITOP. Tek kada svi članovi tima u kancelariji steknu sopstveno iskustvo sa prednostima koje promjena u navici održavanja oralne higijene donosi opštem zdravlju pacijentu mogu pružiti slične usluge.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -