NaslovnaZanimljivostiGreškom oprala zube kremom za bolove

Greškom oprala zube kremom za bolove

- Advertisement -

Da li se ikad desilo da ste toliko zaokupljeni razgovorom koji vodite da ne obraćate pažnju na okolinu? Možda ste naletjeli na nešto tokom razgovora, spotakli se preko nečega, zgrabili pogrešnu stvar? Upravo to je doživjela TikTokerka Mia Kitelson.

Ona je vodila zanimljiv razgovor sa svojim dečkom nakon gledanja Nefliksovog dokumentarca “Beckham”, koji je očigledno ostavio jak utisak na njih. Toliko je bila zaokupljena dijalogom da nije primjetila koju je tubu uzela prije pranja zuba. Umjesto paste za zube zgrabila je sredstvo za ublažavanje bolova koje se maže na kožu i ostavlja osjećaj vreline.

Mia je podijelia svoj gaf na TikToku, za koji je rekla da je “momenat na koji nije naročito ponosna”, a video je pogledalo više od 10 miliona ljudi. Kada su shvatili šta se desilo, dečko TikTokerke je pozvao servis za kontrolu trovanja. Mada nisu podijelili na društvenoj mreži šta im je rečeno, očigledno je Mia dobila dobar savjet budući da je još živa i sada se smije tom događaju.

Mnogi su u komentarima napisali da se ne bi ni sjetili da zovnu taj servis i preporučili TikTokerki da se uda za njenog sadašnjeg partnera, jer joj je spasio život. Neki od komentatora su podijelili svoja ili tuđa slična iskustva.

“Moja majka je jednom greškom oprala zube kremom za hemoroide”, napisao je jedan.
“Ako će vam biti lakše, ja sam zvao kontrolu trovanja u dva ujutro jer sam slučajno popio deterdžent koji sam stavio u bocu vode”, dodao je drugi.

Pranje zuba zna da bude dosadna obaveza, ali zbog ovakvih stvari bi ipak trebalo da ostanete koncentrisani. Posvetite im pažnju po dva minuta dva puta dnevno i značajno ćete doprinijeti održavanju oralnog zdravlja, ali i opšteg koje je često narušeno kada je oralno loše.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -