NaslovnaObavještenjaEURO DENTAL CENTAR: Stomatolozi koji ne popravljaju samo zube nego i raspoloženje

EURO DENTAL CENTAR: Stomatolozi koji ne popravljaju samo zube nego i raspoloženje

- Advertisement -

Stomatolozi Selma Šabanović i Haris Mujanović čine okosnicu ordinacije Euro Dental Centar, a svoje uspješno poslovanje i ljubav prema onome što rade iskazuju jednom rečenicom: “Svoje pacijente tretiramo onako kako očekujemo da i drugi tretiraju nas”.

Neke priče koje pričamo ovdje su nastale slučajnim susretima, razmijenjenom energijom pri upoznavanju. Tako je ispisana i priča o stomatološkoj ordinaciji Euro Dental Centar Sarajevo, koja obilježava deset godina rada, spontanim druženjem koje se izrodilo u prijateljstvo.

Vlasnici i stomatološki tim ordinacije su dr. Selma Šabanović i dr. Haris Mujanović koji su dugogodišnje iskustvo odlučili ujediniti pod krovom Euro Dental Centra i ponuditi svojim pacijentima najbolje stomatološko iskustvo. Oboje su rođeni u Sarajevu i zvanje doktora stomatologije stekli na Stomatološkom fakultetu u ovom gradu.

I nakon godina usavršavanja i usvajanja novih iskustava i praćenja stomatoloških inovacija i trendova, zajedno uljepšavaju osmijehe svih onih koji se nađu unutar njihove ordinacije
Visokokvalitetna usluga

Zašto odabrati baš njih da brinu o zdravlju vaših zuba? Ovako odgovaraju: “Svoje pacijente tretiramo onako kako očekujemo da i drugi tretiraju nas. Bez obzira jeste li novi u našoj ordinaciji ili ste s nama već godinama, budite sigurni da ćete dobiti prijateljsku, iskrenu i visokokvalitetnu uslugu od trenutka kada zakoračite kroz naša vrata. Počevši od vaše prve posjete, znamo da ćemo promijeniti vaš osjećaj za odlazak kod zubara. Cilj nam je dugoročna trajnost naših radova a time i zadovoljstva naših pacijenata jer mi brinemo o vašem osmijehu.”

Euro Dental Centar je moderna stomatološka ordinacija, smještena u Privrednom gradu Skenderija, utemeljena sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da je riječ o prevenciji ili liječenju. Tim sastavljen od Selme i Harisa je pobjednička kombinacija.

Oboje su vedrog duha, skloni da naprave ugodnu atmosferu u ordinaciji za sve svoje posjetioce, veliki su radoholičari i posvećeni pacijentima, a Selma svoju ljubav prema zvanju najbolje iskazuje kroz estetsku stomatologiju.

Ili jednostavno: “Uljepšavamo osmijehe, uklanjamo bolove i tako život svojim pacijentima činimo ljepšim i ugodnijim”, kaže Selma, čiji široki osmijeh dok priča o svom poslu najbolje govori da je za sebe odabrala ono što voli, da radi i uživa u malim zadovljstvima koje joj radni dan donese.

Znanje, iskustvo i – vedrina
Priča nam kako je od malih nogu voljela da crta i modelira, što joj i danas pomaže u radu s pacijentima, kada im vraća osmijeh na lice, onakav kakav su oduvijek željeli.
“Sklonost ka lijepom pomogla mi je da to pretočim u vještinu koja i ljude čini ljepšim, ima li šta prirodnije i ljepše od zdravog širokog osmijeha”, kaže nam Selma koja čvrsto vjeruje da njenom životnom pozivu nije zadatak samo zdrav zub nego i zdrav duh.

Njen kolega Haris Mujanović svoje znanje je usavršavao na prestižnim klinikama regiona i svijeta, a poseban aspekat njegovo života čine humanitarni i filantropski angažman u BiH i UAE. Posebno je, kaže nam, ponosan na iskustvo rada u Hitnoj pomoći. Uz ljubav i predanost pacijentima ordinaciju Haris čini prepoznatljivom i adresom na koju se dolazi s povjerenjem.

Njegova koleginica Selma kaže kako Haris ne popravlja samo zube nego i raspoloženje, a da motivaciju i inspiraciju dobija od tri princeze koje čine okosnicu njegovog života – supruge Ajla i dvije kćerke.

I da završimo u vedrom tonu: Dr. Selma i dr. Haris spremni su da pruže vama i vašim bližnjim sveobuhvatan niz stomatoloških usluga na jednom mjestu – uljepšati vam osmijeh ali i dan.

Usluge
Cijeli je spektar stomatoloških usluga koje nudi Euro Dental Centar posebno iz oblasti estetske stomatologije. Samo zakažite svoj termin, a Haris i Selma daće sve od sebe da iz ordinacije izađete zadovoljni.

Izvor: Gracija

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -