NaslovnaEdukacijaInterdent organizovao seriju predavanja u Beogradu

Interdent organizovao seriju predavanja u Beogradu

- Advertisement -

Proizvodno-distribuiterska kompanija, slovenački Interdent, organizovao je 24. novembra u Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Zemunu seriju predavanja koja su vodili eminentni stručnjaci iz regiona.

Predavanja, čiji je moderator bio demonstrator i trener kompanija VITA Zahnfabrik i Interdent za ovu oblast, Vladimir Veselinović, održana su pred punim amfiteatrom gore pomenute edukativne ustanove.

This slideshow requires JavaScript.

Kada je riječ o konkretnim temama, prof.dr.sc Dubravka Knezović Zlatarić sa Zagrebačkog stomatološkog fakulteta govorila je na temu shade menagementa, odnosno određivanja boja, dok je dr. sci Sanja Stefančić prisutnima predočila prednosti upotrebe artikulatora i obraznog luka.

This slideshow requires JavaScript.

Moderator programa zt Vladimir Veselinović, odgovorio je na pitanje kako metal keramikom doći do visoke estetike upotrebom VITA VM sistema, a njegov kolega zt Dušan Dragutinović govorio je o etsteskom zatvaranju prostora non prep ljuskicama.

Ovo je, kako je rečeno u kompaniji, tek jedno u nizu edukativnih okupljanja u organizaciji Interdent, što polako postaje tradicija, te u skorijoj budućnosti možemo očekivati još sličnih predavanja i hands-on kurseva.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -