NaslovnaWebinariUgradnja i opterećenje implantata u estetskoj zoni

Ugradnja i opterećenje implantata u estetskoj zoni

- Advertisement -

Pretposljednji iz serije regionalnih webinara koje organizuje portal www.stomatologija.me , na programu je 28. oktobra, a predavač će biti prof. dr Aleksa Marković, klinika za oralnu hirurgiju (Stomatološki fakultet u Beogradu).

Tema je „Ugradnja i opterećenje implantata u estetskoj zoni“. Učesnici će tokom predavanja, između ostalog, moći da čuju:

- Advertisement -

„Ugradnja implantata u estetskoj zoni je kompleksna procedura i iziskuje protetikom vođeni pristup. Značaj protetskog planiranja u estetskoj zoni i komunikacija između hirurga, protetičara i tehničara su izuzetno važni. Estetska regija je zona u kojoj često postoji kolizija između očekivanja pacijenata i objektivnih mogućnosti. Iz tog razloga, kliničar mora doneti značajne odluke o odgovarujućem tipu vremena ugradnje implantata, kao i protokolu opterećenja. Imedijatno opterećenje svakako predstavlja poseban izazov u estetskoj zoni. Želja pacijenata za kratkim vremenom tretmana često može biti otežavajuća okolnost u izbegavanju faktora rizika. Fokus predavanja će biti na indikacijama, vremenu ugradnje i opterećenju implantata, kao i hirurškim i protetskim protokolima kod postavljanja implantata u estetskoj zon“.

Predavanje je akreditovala Komora doktora stomatologije Republike Srpske sa 1 bodom, kao i Stomatološka komora Makedonije, takođe, sa 1 bodom.

- Advertisement -

Cijena predavanja je 70 eura bez PDV-a.

Napominjemo u pitanju je interaktivno predavanje, u kome će svi prisutni imati priliku da se uključe i direktno se obrate prof. dr Aleksi Markoviću.

Broj mjesta je ograničen, pa zauzmi svoje mjesto na vrijeme, prijavom na kontakt formu ili jednostavnije na broj +382 68 851 465 (radnim danima od 08 do 16h) ili putem e-maila: podrska.ms@stomatologija.me.

Vidimo se 28. oktobra od 18 sati!

Prijava za webinare

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -