NaslovnaWebinariPet razloga da provedete subotu sa nama

Pet razloga da provedete subotu sa nama

- Advertisement -

Šta radite subotom poslijepodne? Planirate li da odmarate, negdje otputujete ili vas čekaju poslovne obaveze?

Što god da ste planirali, imamo izvanrednu priliku koju ne smijete propustiti, a za koju neće biti teško odvojiti vrijeme.


Svake posljednje subote u mjesecu portal Stomatologija.me servira pravu poslasticu za sve one koji teže stalnom usavršavanju i praćenju najnovijih dostignuća u stomatologiji. Ugledni stručnjaci iz regiona u sklopu webinara koje organizujemo dijele svoje iskustvo i znanje, te odgovaraju na pitanja publike.

- Advertisement -


Pet je ključnih razloga zašto bi trebali da se priključite:

Ekskluzivno znanje: Vodeći stručnjaci iz oblasti stomatologije će vas voditi kroz teme od suštinskog značaja za vašu praksu. Naši webinari su idealna prilika da lako pristupite stručnom znanju i iskustvu bez obzira na to gdje se nalazite.

Interaktivnost: Ovaj webinar nije pasivan. Bićete u prilici da postavljate pitanja predavaču uživo. Pitanja ne moraju biti vezana striktno za temu, već možete da pitate apsolutno sve što vas zanima. Bez obzira na to koliko ste iskusni, ovo je šansa da razjasnite svoje nedoumice i dobijete odgovore od vrhunskog stručnjaka. Vidjećete kako naši webinari često traju i duže nego što je planirano zbog žive i dinamične interakcije između predavača i publike.

Ušteda vremena i novca: Nije važno da li ste u ordinaciji, kod kuće, na putu ili negdje drugo. Nema potrebe za putovanjemi troškovima za hranu i smještaj. Sve što vam je potrebno je računar ili mobilni uređaj i kvalitetna internet veza. Znanje će vam biti servirano pravo u krilo, gdje god se nalazite.

Rad na sopstvenom usavršavanju: Kontinuirano učenje je ključ uspjeha u stomatologiji. Ovaj webinar vam omogućava da radite na svom profesionalnom razvoju bez ometanja vaše svakodnevne prakse. Nikad nije bilo lakše da unaprijedite svoje znanje.

Pratite najnovije trendove: Stomatologija je dinamična oblast koja konstatno napreduje. Na polju tehnologije i pristupa stomatološkoj praksi granice se sve brže pomjeraju. Webinar vam pruža mogućnost da budete u toku sa najnovijim trendovima i tehnikama.


Ostala su nam još tri webinara do kraja godine. Već 30. septembra prof. dr Zoran Lazić održaće predavanje na temu “Nedostatak jednog zuba: prezervacija alveolarnog grebena ili imedijatna ugradnja implanta”. Prof. dr Aleksa Marković će 28. oktobra će ostati u oblasti oralne hirurgije i govoriti o “Ugradnji i opterećenju implantata u estetskoj zoni”. One koje zanima maksilofacijalna hirurgija 2. decembra očekuje predavanje doc. dr Draga Jelovca na temu “Mikrovaskularna hirurgija glave i vrata”.

- Advertisement -

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da unaprijedite svoje znanje i praksu. Prijavite se odmah za naš interaktivni webinar i priključite se zajednici stručnjaka koji žele da idu korak dalje u svojoj karijeri.

Predavanje je akreditovala Komora doktora stomatologije Republike Srpske sa 1 bodom, kao i Stomatološka komora Makedonije, takođe, sa 1 bodom.

Cijena registracije za jedno predavanje je 70 eura bez PDV-a. Broj mjesta je ograničen, zato se prijavite na vrijeme putem kontakt forme ili na broj +382 68 851 465 (radnim danima od 08 do 16h) ili putem mejl adrese: : podrska.ms@stomatologija.me.

Rezervišite svoje mjesto sada i budite spremni za subotnje poslijepodne koje će promijeniti vašu perspektivu o mogućnostima današnje stomatologije. Vaša praksa i pacijenti će vam biti zahvalni.

Prijavite se danas i vidimo se u subotu!

Prijava za webinare

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -