NaslovnaObavještenjaUdruženje zdravstvenih radnika „Kneginja Milica“ novi partner portala stomatologija.me

Udruženje zdravstvenih radnika „Kneginja Milica“ novi partner portala stomatologija.me

- Advertisement -

Nakon potpisivanja memoranduma sa stomatološkim komorama u BiH, Republici Srpskoj i Makedoniji, naš portal Stomatologija nastavlja da se širi i dalje. To nam je posebno drago, jer smo mi ti kod kojih sve dileme otklanjamo.

Kao što znate, danas je svima nama bitno da imamo sve na jednom mestu. Zato smo sa velikim zadovoljstvom potpisali memorandum o saradnji sa Udruženjem zdravstvenih radnika “Kneginja Milica”, čiji je predsjednik doktor Nenad Milošević.

Ovim partnerstvom smo obezbijedili da i vi, kao zdravstveni radnici, budete obaviješteni o najnovijim dostignućima i saznanjima iz oblasti stomatologije jednim klikom na našem portalu.

Udruženje je osnovano početkom decembra 2019. godine, a devet mjeseci kasnije otvorilo je Edukativni i trening centar, koji ima za cilj pomoć zdravstvenim radnicima u utvrđivanju i unapređivanju stečenog znanja i vještina, kao i u sticanju novih, kroz različite programe kontinuirane medicinske edukacije.

U sklopu Edukativnog i trening centra su stomatolaška ordinacija, dentalni studio i prostorija za polaznike radionica. Sa ponosom ističemo da smo vaš izvor stručnih informacija o zdravlju zuba, sa fokusom na savjete za prevenciju i liječenje stomatoloških problema.

Naš portal pokriva širok spektar tema, uključujući estetsku stomatologiju, liječenje parodontalnih bolesti, kao i najnovije tehnologije i metode liječenja. Zato vas pozivamo da nas posjetite i ostanete u toku sa najnovijim dostignućima u oblasti stomatologije.

Pridružite se našoj zajednici zdravstvenih radnika i zajedno sa nama unapredite kvalitet stomatoloških usluga u regionu.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -