NaslovnaObavještenjaRaspisan konkurs za upis polaznika u Program usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice,...

Raspisan konkurs za upis polaznika u Program usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice, cijena 1.800 eura

- Advertisement -

Ambitio, ustanova ua obrazovanje odraslih, iz Zagreba, raspisala je konkurs za upis polaznika u Programu usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice.

Uslovi za upis:
Program usavršavanja mogu upisati osobe koje imaju završenu minimalno četverogodišnju srednju, višu ili visoku školu iz sektora zdravstva i socijalne staranja u Hrvatskoj ili jednakovrijedno obrazovanje u inostranstvu.

Program traje šest mjeseci uz šest dolazaka u učionicu. Zahvaljujući pripremljenom interaktivnom programu za učenje na daljinu, program mogu upisati kandidati iz cijele Hrvatske i iz inostranstva

Prilikom prijave potrebno je:
*ispuniti obrazac za prijavu dostupan na mrežnoj stranici Učilišta Ambitio
*dostaviti: fotokopiju završnog svjedočanstva srednje škole ili preddiplomskog studija ili diplome fakulteta, rodnog lista, državljanstva i lične iskaznice.

Prijave za upis primaju se do 16. maja 2023. godine. Upisi za program vršiće se od 17. do 26. maja 2023. godine odnosno do popunjenja slobodnih mjesta. Dokumente za prijavu potrebno je slati e-mail info@uciliste-ambitio.hr, poštom ili lično.

Kandidati koji zadovolje uslove za upis biće obaviješteni i pozvani na upis putem e-maila. Upisi će se vršiti u prostorijama Učilišta Ambitio, (Kuniščak 1A, 10 000 Zagreb).

Početak nastave planiran je za 26. maj 2023. godine, a cijena je 1.800 eura.

Program je odobren od strane Ministarstva nauke i obrazovanja, kao i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -