NaslovnaProizvodiPredstavljamo: VITA AKZENT®LC

Predstavljamo: VITA AKZENT®LC

- Advertisement -

VITA AKZENT LC je svjetlosno polimerizirajući sistem bojenja i glazure koji se koristi za karakterizaciju svih indirektnih restauracija od kompozitne, polimerne i hibridne keramike.

Sadrži 14 boja za individualnu reprodukciju efekata. Sistem, takođe, nudi materijal za glazuru, četke, posudu za miješanje i tečnost za čišćenje.

Karakteristike i prednosti
Pouzdana reprodukcija svih nijansi prirodnih zuba, zahvaljujući širokom spektru sjajnih boja.

Jednostavna realizacija modifikacija nijansi potezom četkice, korišćenjem hrom boja za planiranu, sistematsku kontrolu hromatičnosti zubnih nadoknada.

Primijenite pojedinačne efekte nijansi sa izuzetnom preciznošću i primijenite nijanse veoma efikasno na velikoj površini, zahvaljujući efektima i bojama sa idealno usklađenim viskozitetima.

Napravite restauracije sa konstantno briljantnim prikazom nijansi i visokom stabilnošću sjaja, zahvaljujući bojama sa dobrom otpornošću na habanje i promjenu boje.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti u kompaniji “Interdent” iz Celja. Broj telefona je +386 (0)3 425 62 00, a e-mail: info@interdent.cc

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -