NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Plakue Agent

Predstavljamo: Plakue Agent

- Advertisement -

Na tragu zubnog plaka! Brza i laka kontrola nagomilavanja plaka kod djece. Rješenje za ispiranje zuba Plakue Agent zasigurno kontroliše svakodnevne napore djece za čišćenje.

Istovremeno vas motiviše da praktikujete pravilnu i temeljnu njegu zuba. U idealnom slučaju, treba ga koristiti prije pranja zuba. Rastvor za ispiranje boji postojeći plak u plavo. Obojene oblasti se zatim mogu ukloniti ciljanim čišćenjem. Djeca postaju svjesna važnosti svakodnevne njege zuba.

Iskustvo je pokazalo da prijatan ukus “žvake” posebno Plakue Agent-a daje djeci podsticaj u motivaciji za bolju njegu zuba. Da bi se koristio miradent Plakue Agent, oralna šupljina se ispire sa 10 ml (jedan dozirni poklopac) rastvora za ispiranje zuba u trajanju od 30 sekundi.

Nakon ispljuvanja, plava boja pokazuje gdje su prisutne naslage plaka i koje zube je potrebno posebno čišćenje. Mrlja se tada može lako ukloniti pastom za zube. Agent plaka se može ponovo koristiti kao naknadna provjera. Po pravilu, promjena boje više ne bi trebalo da bude vidljiva.

Ako je promjena boje i dalje prisutna, to može biti zbog starijih naslaga plaka, koje bi potom trebalo da ukloni stomatolog. Djecu treba naučiti kako da pravilno ispiraju usta i da koriste Plakue Agent uz roditeljski nadzor.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod “Hager&Werkena“. Broj telefona je +385 98 997 46 78, a e-mail: klaudija@hagerwerken.de

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -