NaslovnaWebinariPraktična primena digitalnih protokola u implantologiji

Praktična primena digitalnih protokola u implantologiji

- Advertisement -

Peti u nizu regionalnih webinara, koje organizuje portal www.stomatologija.me, a prvi iz oblasti oralne hirurgije, biće održan 1. jula.

Predavač će biti prof. dr Zoran Vlahović, a tema je “Praktična primena digitalnih protokola u implantologiji”. Prof. dr Vlahović je, između ostalog, istakao:

- Advertisement -

“Stomatologija je grana medicine u kojoj se najbrže i najviše implamentiraju nova dostignuća iz oblasti digitalizacije i IT inženjeringa. U svim oblastima, i skoro svim terapeutskim procedurama primjenjuju se savremeni protokoli: trodimenzionalni radiografski prikazi i skeniranje, virtuelizacija planiranih nadoknada, digitalna mjerenja, digitalna komunikacija i prenos podataka između terapeuta i zubotehničkih laboratorija… Za implantologiju, kao najmlađu granu stomatologije, je karakteristično da se razvija uporedo sa tehnološkim dostignućima i postaje sve kompjuterizovanija i atraktivnija iz dana u dan. Digitalizacija u implantologiji nam omogućava sigurnije i predvidljivije hirurške procedure sa unaprijed određenim pozicijama implantata. Na ovaj način prije same ugradnje implantata, pored njihovog virtuelnog pozicioniranja, imamo mogućnost i izbora izgleda i vrste protetskog rada. Ovakvi protokoli, uz korišćenje guide-ova za prenos virtuelnog plana u realni, podržavaju protetski i kompjuterom vođenu ugradnju implantata koja postaje jedan od standarda savremene implantologije. U predavanju će biti prikazani klinički slučajevi sa digitalnim protokolima u implantologiji (virtuelno planiranje, dizajn, izrada hirurškog guide, protetski protokoli…), prednosti i nedostaci njihove primjene u praksi”.

Ovo predavanje je akreditovala Komora doktora stomatologije Republike Srpske sa 1 bodom, kao i Stomatološka komora Makedonije, takođe, sa 1 bodom.

- Advertisement -

Cijena jednog predavanja je 70 eura (bez PDV-a)

Cijena dva predavanja 136 eura (bez PDV-a)

Cijena tri predavanja je 201 eura (bez PDV-a)

Napominjemo u pitanju je interaktivno predavanje, u kome će svi prisutni imati priliku da se uključe i direktno se obrate prof. dr Vlahoviću.

Broj mjesta je ograničen, pa zauzmi svoje mjesto na vrijeme, prijavom na kontakt formu ili jednostavnije na broj +38268851465 (od 08 do 16h) ili putem e-maila: podrska.ms@stomatologija.me

Vidimo se 1. jula u 18 sati !

Prijava za webinare

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -