fbpx
NaslovnaWebinariNajveći skup svjetski priznatih predavača u regionu - steknite veći ugled i...

Najveći skup svjetski priznatih predavača u regionu – steknite veći ugled i proširite znanja

A sigurni smo da sebe vidite među njima, zar ne? Stomatologija.me organizuje veliku seriju od osam edukativnih webinara, u saradnji sa stomatološkim komorama iz regiona.

Zašto je vrlo bitno da prisustvujete ovim prestižnim skupovima i kako će vam to pomoći?
Zato što će prisustvo na seminaru za sada biti bodovano od strane komora Makedonije i Republike Srpske. Time se povećava vrijednost stručnog usavršavanja, što znači veći ugled među kolegama i pacijentima.

- Advertisement -

Kako će izgledati webinari i šta vas očekuje?
Na webinarima će se obrađivati zanimljive i korisne teme iz stomatologije. Proširićete znanja i vještine i time se dodatno usavršiti i pozicionirati kao stručnjak u svojoj oblasti. Predavači će biti eminentni stručnjaci iz regiona, sa dugogodišnjim iskustvom i izuzetnim referencama u svijetu stomatologije.

LISTA PREDAVAČA

Šta je najveća prednost naših webinara?
Najveća prednost webinara je činjenica da se održavaju online. Nećete gubiti vrijeme na pripremu niti putovanje. Dovoljno je samo da budete ispred svojih ekrana, a vaše prisustvo će biti nagrađeno bodovima od strane komora. Trajanje webinara je 2 sata, od kojih je sat i 30 minuta predavanje, a ostalih 30 minuta vrijeme za pitanja i razmjenu mišljenja sa predavačima.

TABELA SA CIJENAMA PREDAVANJA

BITNA NAPOMENA:
Broj mjesta je OGRANIČEN! Prijavite se ODMAH i potvrdite vaše prisustvo tako što ćete jednostavno i lako popuniti kratak formular i pratiti instrukcije za prijavu.

Prijava za webinare

 

Verification

Ako vam je potrebna pomoć prilikom prijave, kontaktirajte naš tim i prijavite se putem e-maila podrska.ms@stomatologija.me ili telefona +38268851465

Ukoliko iz određenih razloga dođe do promjene termina webinara, organizator će Vas o tome na vrijeme obavijestiti.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -