NaslovnaWebinariNajveći skup svjetski priznatih predavača u regionu - steknite veći ugled i...

Najveći skup svjetski priznatih predavača u regionu – steknite veći ugled i proširite znanja

- Advertisement -

A sigurni smo da sebe vidite među njima, zar ne? Stomatologija.me organizuje veliku seriju od osam edukativnih webinara, u saradnji sa stomatološkim komorama iz regiona.

Zašto je vrlo bitno da prisustvujete ovim prestižnim skupovima i kako će vam to pomoći?
Zato što će prisustvo na seminaru za sada biti bodovano od strane komora Makedonije i Republike Srpske. Time se povećava vrijednost stručnog usavršavanja, što znači veći ugled među kolegama i pacijentima.

- Advertisement -

Kako će izgledati webinari i šta vas očekuje?
Na webinarima će se obrađivati zanimljive i korisne teme iz stomatologije. Proširićete znanja i vještine i time se dodatno usavršiti i pozicionirati kao stručnjak u svojoj oblasti. Predavači će biti eminentni stručnjaci iz regiona, sa dugogodišnjim iskustvom i izuzetnim referencama u svijetu stomatologije.

LISTA PREDAVAČA

- Advertisement -

Šta je najveća prednost naših webinara?
Najveća prednost webinara je činjenica da se održavaju online. Nećete gubiti vrijeme na pripremu niti putovanje. Dovoljno je samo da budete ispred svojih ekrana, a vaše prisustvo će biti nagrađeno bodovima od strane komora. Trajanje webinara je 2 sata, od kojih je sat i 30 minuta predavanje, a ostalih 30 minuta vrijeme za pitanja i razmjenu mišljenja sa predavačima.

TABELA SA CIJENAMA PREDAVANJA

BITNA NAPOMENA:
Broj mjesta je OGRANIČEN! Prijavite se ODMAH i potvrdite vaše prisustvo tako što ćete jednostavno i lako popuniti kratak formular i pratiti instrukcije za prijavu.

Prijava za webinare

 

Verification

Ako vam je potrebna pomoć prilikom prijave, kontaktirajte naš tim i prijavite se putem e-maila podrska.ms@stomatologija.me ili telefona +38268851465

Ukoliko iz određenih razloga dođe do promjene termina webinara, organizator će Vas o tome na vrijeme obavijestiti.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -