NaslovnaObavještenjaMeđunarodni sajam medicine i stomatologije (MEDIDENT) počinje narednog četvrtka

Međunarodni sajam medicine i stomatologije (MEDIDENT) počinje narednog četvrtka

- Advertisement -

Međunarodni sajam medicine i stomatologije, popularni MEDIDENT, 45. po redu održaće se od 6. do 8. oktobra na Beogradskom sajmu u hali 3.

Preventiva, savremeni načini liječenja i promocija naučnih dostignuća u svim segmentima medicine i stomatologije, treba da pokaže da je regionalno najbolja stomatološka i medicinska sajamska manifestacija.

Ponuda koja je najvećim dijelom dentalne, ali i ostale medicinske i laboratorijske opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga, uključujući brojne novitete naročito u oblasti dentalne opreme i materijala.

Očekuje se da tokom tri sajamska dana ova najstarija i najveća regionalna sajamska manifestacija ove vrste ugostiti preko 80 izlagača iz više zemalja ovog dijela Evrope, koji će predstaviti svoje proizvode i usluge iz širokog spektra izlagačkih, stručnih i promotivnih programa.

Kroz najavljene prezentacije, promocije i pokazne vježbe, ovogodišnji Medident će ponuditi i aktuelna stručna medicinska saznanja i praktične obuke i iskustva iz stomatološke prakse i drugih grana medicine.

Foto: sajam.rs

Medident će ovoga puta ugostiti i klinike iz regiona koje su pokazale interesovanje da nastupe na ovoj manifestaciji i predstave svoj aktuelni medicinsko-stomatološki sadržaj.

Poslovnim ljudima i medicinskim stručnjacima, koji čine većinu posjetilaca ove manifestacije sajam će ponuditi komercijalne, stručne i edukativne sadržaje i omogućiti im da na jednom mjestu saznaju i razmijene korisne informacije iz oblasti medicine, potvrđujući još jednom svoje mjesto u vrhu regionalne ponude sajamskih manifestacija posvećenih medicini i stomatologiji. Cijena ulaznice je 400 dinara, a radno vrijeme je od 10 do 19 sati.

Izvor: Uzvik

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -