fbpx
NaslovnaWebinariНајголемата група на светски познати предавачи во регионот - стекнете поголема репутација...

Најголемата група на светски познати предавачи во регионот – стекнете поголема репутација и проширете го Вашето знаење

Stomatologija.me организира голема серија од девет едукативни вебинари, во соработка со стоматолошки комори од регионот.

Сигурни сме дека се гледате себеси меѓу нив, зарем не? Зошто е толку важно да присуствувате на овие престижни собири и како тоа ќе Ви помогне?

- Advertisement -

Како ќе изгледаат вебинарите и што можете да очекувате? Предавачи ќе бидат еминентни експерти од регионот, со долгогодишно искуство и исклучителни референци во светот на стоматологијата. На вебинарите ќе бидат опфатени интересни и корисни теми од стоматологијата.

Ќе ги проширите своите знаења и вештини и со тоа дополнително ќе се подобрите и ќе се позиционирате како експерт во вашата област. Ова ја зголемува вредноста на професионалниот развој, што значи поголема репутација кај колегите и пациентите.

Која е најголемата предност на нашите вебинари?
Најголемата предност на вебинарите е фактот што тие се одржуваат онлајн. Нема да губите време за подготовка или патување. Доволно е само да бидете пред Вашите екрани, а Вашето присуство ќе биде наградено со бодови од комората.

Времетраењето на вебинарот е два часа, од кои еден час и 30 минути се предавање, а останатите 30 минути се време за прашања и размена на мислења со предавачите. Присуството на вебинарите ќе го бодува Стоматолошката комора на Македонија со четири бода.

За да ги добиете бодовите од Стоматолошката комора на Македонија потребно е да сте присутни на најмалку 4 предавања. За Вашето присуство Stomatologija.me ја известува Комората.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕШКА: Бројот на места е ОГРАНИЧЕН!
Регистрирајте се СЕГА и потврдете го Вашето присуство со едноставно и лесно пополнување на краткиот формулар и следење на упатствата за регистрација.

Доколку Ви треба помош при аплицирањето, контактирајте го нашиот тим и аплицирајте преку е-маил podrska.ms@stomatologija.me или на телефон +382 68 851 465.

Доколку поради одредени причини дојде до промена на времето на вебинарот, организаторот навремено ќе Ве информира за тоа.

Ценовник:

4 предавања – 264 евра;
5 предавања – 325 евра;
6 предавања – 360 евра;
7 предавања – 385 евра;
8 предавања – 400 евра;
9 предавања- 405 евра

 

Verification

  • Submit
- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -