NaslovnaProizvodiAmabrush: Automatizovani aparat koji zube čisti za deset sekundi

Amabrush: Automatizovani aparat koji zube čisti za deset sekundi

- Advertisement -

Iako stomatolozi savjetuju da pranje zuba traje najmanje dva minuta, sada će se to vrijeme, makar prema riječima tvoraca Amabrush aparata za pranje zuba, smanjiti na samo deset sekundi.

– Amabrush je prva, potpuno automatizovana četkica za zube koja čisti sve zube istovremeno, potpuno za samo deset sekundi. Sve što treba da uradite je da pritisnete samo jedno dugme, sačekajte deset sekundi i imate savršeno čiste zube – kažu tvorci ovog aparata.

Kako bi aparat uvijek bio čist, napravljen je od antibakterijskog silikona koji ubija više od 99 odsto svih bakterija. Njegove čekinje su postavljene sa uglovima od 45 stepeni na obje strane što im omogućava da, kako kažu proizvođači, efikasno čisti svaki zub istovremeno. Ovo simulira takozvanu Bass metodu, koju preporučuju stomatolozi, dok mikrokanali čine da se pasta rasporedi po čitavom uređaju.

– Čišćenje je takođe jednostavno – naklon upotrebe samo isperite uređaj kao što to činite sa četkicom za zube, a usnik treba menjati svakih tri do šest meseci – poručuju tvorci Amabrusha.

Baterija unutar uređaja koristi može podržati 28 sesija na jednom punjenju, što znači da korisnici mogu ići na odmor i dva puta dnevno oprati zube bez korištenja stanice za punjenje.

Amabrush se trenutno može poručiti samo preko Kickstartera, dok će nakon kraja Kickstarter kampanje moći da se naruči preko Amabrush online shopa (www.amabrush.com).

Za više informacija možete se obratiti i proizvođaču preko FB stranice Amabrush.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -