NaslovnaZanimljivostiZubno osiguranje važnije od nagrada

Zubno osiguranje važnije od nagrada

- Advertisement -

Zaboravite na Emi, Ejo Edebiri je oduševljena prije svega zato što ima zubno osiguranje. Zvijezda hit serije “The Bear” koja u ovom periodu samo kupi pohvale i nagrade za njenu rolu, tokom intervjua crvenom tepihu istakla je da joj ipak više znače praktične koristi koje joj njen posao i slava donose.


Njena koleginica Lavern Koks pitala ju je što bi mlađa ona sada mislila kada se pojavila na događaju o kojem je nekada sanjala, misleći na dodjelu Emi nagrada. Edebiri je ipak morala malo da je ispravi.

“Ona nije sanjala večeri poput ove. Ona je sanjala o stvarima kao što je zubno osiguranje. Sad imam zubno osiguranje, sad su mi osigurane oči, uši, mogu da idem kod dermatologa”, istakla je mlada glumica u usponu.

Ona je preporučila gledaocima da redovno posjećuju zdravstvene stručnjake.

“Provjeravajte svoje mladeže, ljudi. Nosite kremu za sunčanje, čak iako ste crni”, dodala je Ejo.

Edebiri je nominovana za Emi za najbolju sporednu ulogu u komediji, a prošle sedmice je dobila Zlatni globus i oduševila sve kada je tokom svog govora zahvalila svojim asistentima što odgovaraju na “lude mejlove” koje dobija. Istakla je i zašto joj je, između ostalog, značajno zubno osiguranje.

“Ja noću kad spavam škrgućem zubima. To sam nedavno otkrila, nisam znala za to”, kazala je glumica.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -